lördag 30 november 2013

Den polis (Carlos Paulsson) som utav åklagare (Jan Pernvi) och polis (Elouise Hellström) utpekats/anmälts som kvinnomisshandlare gnäller på Corruptio-bloggen via sin blogg


Polis Carlos "Calle" Paulsson gråter ut på sin blogg - Kallar regerings-kritiker för "rättshaverister" och samtidigt skriver han att han vill införa 70-talets diktatur-lagar så oliktänkande och för staten besvärliga personer kan godtyckligt hämtas av polis för att tystas ned, medicineras á lá Thomas Quick och hotas


Regeringens anställde polis, Carlos "Calle" Paulsson, har nu börjat att brösta sig och vill ha hårdare lagar som går emot yttrandefriheten. Samt vill han strypa din rätt att ha åsikter och sprida dina åsikter om statsanställda offentliga tjänstemän som Carlos Paulsson själv. Polis går alltså ut på Internet och kräver att olagligheter införs från 70-talet då journalister som Jan Guillou och Peter Bratt fängslades pga att dem avslöjade grov organiserad brottslighet hos polis och regering. Polis Paulsson snackar om psykvård för alla som kritiserar staten och han kör samma snack (rättshaverister) som Sveriges regering gjort sedan 100 år för att mobba oliktänkande och dem som kritiserar statens makt över folket.

Polis Carlos Paulsson, om du nu är oskyldig till att ha misshandlat Elouise Hellström, lägg då ut hennes förhör så att alla kan läsa vad hon säger om dig. Du bröstar dig i media och på Internet då du vet att dina poliskollegor valt att hemlighålla Elouise Hellströms förhör helt emot grundlagen. Det är din ex-tjej Elouise Hellström som sagt att du är brottsling, kvinnomisshandlare osv. Men henne vågar du inte skriva ngt om, inte heller vågar du attackera journalister vid kända tidningar som "hängt ut" dig. Du väljer att härma diktaturen som redan på 70-talet fängslat journalister som avslöjat kvinno och barn-misshandlare, pedofiler och andra avskum. Du kräver att 70-talets fascistiska övergrepp, utav diktaturen mot personer som slängdes i fängelse för att ha annan åsikt än den staten har, återinförs i Sverige. Du visar ditt rätta jag efter att Elouise Hellström avslöjat dig. Du försvarar dig med att kräva att alla som inte gillar ditt sätt skall behandlas som under 70-talets fascistiska dagar då journalister i Sverige fängslades för att ha avslöjat pedofiler inom regering och polis.

Telia har "hängt ut" familjemedlemmar i varje trappuppgång under många år, och ingen har reagerat. På Internet finns sidor som "hänger ut" familjemedlemmar, deras adresser, telefonnummer, födelsedatum m.m. Ingen reaktion på det. Carlos Paulssons polis-kollegor (stolt att vara medlem i polisen skriver polis Paulsson i sin Twitter) har många gånger hotat barn, vissa under fem år, med vapen. Barn har lämnats ensamma hemma i dagar efter att föräldrar gripits av Paulssons kollegor. Barn har våldtagits av Paulssons poliskollegor och flera av dessa poliser (Lars-Ove Lehto, Mikael Blomgren m.fl.) som söker efter barn på Internet att våldta, arbetar kvar inom den organisation som polis Carlos Paulsson är så stolt över. Oss veterligen är det ingen som tvingar polis Carlos Paulsson att stanna kvar som offentlig tjänsteman inom polismyndigheten bland yrkesbrottslingarna, pedofilerna, kvinnomisshandlarna, sadisterna, rasisterna, steroidmissbrukarna, narkomanerna, rattfylleristerna, mördarna och andra perverterade debils inom den grovt kriminella organisation Carlos "Calle" Paulsson är så stolt över. Vill Calle vara privatperson så säg upp sig, lämna pedofil-regeringens nyttiga idiot-klubb polisen, bli människa, du mår ju inte bra Calle, det ser en treåring.

En väldigt desperat snut, Carlos Paulsson, gråter ut via sin blogg som han stängde då han HÄNGDES UT AV ÅKLAGARE, DOMSTOL, POLIS ELOUISE HELLSTRÖM OCH MÄKTIGA TIDNINGAR.

Lille Calle öppnade sin blogg och Facebook igen efter att han förstått att regeringen via polismyndigheten hemligstämplat Elouise Hellströms förhör där hon detaljerat beskriver dom brott (misshandel m.m.) polis Hellström anklagar Carlos Paulsson för. Polis Paulsson bröstar sig nu på sin blogg för att han vet att offrets förhör vägras svenska folket pga kollegial korruption, maktmissbruk och grovt tjänstefel hos polisens avdelning för interna korrupta utredningar vars chef, Kaicy Nordin skickat hotbrev till Corruptio-journalister ang. just Carlos "Calle Paulsson och andra yrkesbrottslingar vid Bofors och Wallenbergs polismyndighet som har direktiv att skydda elit-pedofiler och storbidragstagare som snyltar svenska folket till max.

Nedan ser Ni polis Carlos Paulssons desperata artikel från hans blogg.


Rättshaverister!
Ska vi skylla dessa bloggande rättshaverister på en psykvård som fallerat. Det kan vi nog. Att Haveristbloggarna är i behov av vård och stöd är helt uppenbart. Det är svårt att bli arg på dem av just den anledningen. De lever i ett liv fullt av hat, elände och missnöje. Jag skulle inte vilja byta med dem. Vilket mörker. Ett destruktivt liv som går ut på att upphäva sig själv och spy galla över andra. Hänga ut människor på nätet samt deras familjer. Det är just det där med familjerna som jag stör mig mest på. Resten skiter jag fullständigt i.

Att hänga ut folks familjer på nätet är givetvis rent djävulskap. Det handlar om att skada. Ett avvikande nöje som förmodligen kan kopplas till sjukdomsbilden. Det gör det inte okej för det, men det ge en förklaring till njutningen av att hänga ut personer som inte har med saker och ting att göra. Minderåriga barn, syskonbarn, barnbarn.

Att spendera nästan hela sin vakna till att framför datorn och på internet gräva fram massa skit, förtala, ljuga, ärekränka, smutskasta. Känns ostabilt. Ändå kan jag inte låta bli att fascineras av dessa Haveristbloggare. Man undrar liksom: Vad gick snett?

Anledningen till att starta hata myndighetspersoner och rättsväsendet är olika. Det kan faktiskt finnas en adekvat anledning. Personen ifråga har någon gång känt sig illa behandlad av staten. Men att känna sig orättvist behandlad har väl hänt alla. Och det ger ingen rätt till att bete sig hur som helst mot andra. Livet är ofta orättvist. Man inser det, lär sig och går vidare.

Här skiljer sig haveristerna från oss andra. Som istället svär på sina liv att på något underligt och brottsligt sätt få någon slags upprättelse genom att framstå som journalister som avslöjar saker och ting. Men det avslöjas inte så mkt. Mest förtalas, far med osanningar och hänger ut familjemedlemmar. Avsaknad av en helhetsbild. De hittar istället ett korn bland tusentals och kör på det till de går in i väggen.

Det är en stor skam att nätet är laglöst, att människor kan smutskasta andra utan att behöv stå till svars för det. Jag har insett att dessa människor inte mår bra på riktigt. Att de missförstår sin omgivning och att omgivningen missförstår dem. De blir sina egna fiender och faller tillslut på sin egen sjukdomsbild. På 70 talet hade dessa personer tagits om hand då man insett att de har svårt att fungera ute i samhället. Idag lämnas de vind för våg. Det är tragiskt. För alla. Vi får hoppas att lagstiftaren ser över förtalslagen. Eftersom lagen idag inte är förenlig med det som sker på nätet. Denna text kommer inte få haverister att tänka till. Deras beteende är för djupt rotat och snedvridningen välgången. Målet är inte att påverka dem utan att helt enkelt förklara att vi måste se dem som individer som behöver vård. Mitt liv är rikt saker som gör mig glad. Människor och kontakter som finns där. Få vågar skriva om detta i rädsla för att hängas ut ännu mer. Jag kan förstå det. Men ingen hänger ut min familj och tror att jag sitter tyst. Glöm det!
Skapad av staten via polis Carlos Paulsson: 9 November 2013, 16:25
Ovan, polis Carlos "Calle" Paulssons "Vi och dom" artikel där han använder mobbing (rättshaverist/anti samhället) och stämplar (psyksjuk) som diktaturer använder sedan hundra år mot besvärliga personer. Polis Carlos Paulsson följer mönstret, är hjärntvättad och är väldigt mån om sin chef (regeringen) som säljer mest vapen i världen (ofta via bulvaner) och finansierar afghansk opium-produktion (500 miljoner/år) för att gynna Bofors vapenförsäljning till Pakistan, Indien och till andra bananrepubliker som är involverade i opium och heroin-affärer.

Den som är kritisk till regeringen, polisen eller annan myndighet, stämplas utav polis Carlos Paulsson som personer som är emot "samhället". Detta är ett trick som bl.a. Reinfeldt använder sig utav för att på så vis försöka göra den enskilde medborgaren till folkets fiende. Dessa landsförrädare som Calle Paulsson vet mycket väl om att det är hans chefer vid polisen och regeringen som kritiseras och inte svenska folket. Men, dessa korrupta yrkesbrottslingar vill ta bort fokus från sin brottslighet, sitt landsförräderi, och flytta över det genom att beskylla sina avslöjare som "samhällets fiender". Calle Carlos Paulsson tror att svenska folket kan grundluras idag så som Olof Palme och kompani gjorde under många år då SVT/SR med Bonniers socialbidrags-magasin var den enda informationskällan till folket. Internet, demokrati, yttrandefrihet, åsikter som sprids mellan människor via datorer är landsförrädarnas huvudvärk. Därför har regeringen med polisen, kammarrätten och regeringsrätten gjort det svårare för enskilda att ta del utav allmänna handlingar, som tex. Elouise Hellströms förhör där hon berättar ingående om hur polis Carlos Paulsson misshandlat och förföljt henne. Det är Calle Paulsson och andra kollegor vid staten som är RÄTTSHAVERISTER, då dessa vill stoppa dig från att ta del utav sanningen/fakta. Därför gnäller polisen, kvinnomisshandlaren (Elouise Hellströms uppgifter) Carlos Paulsson via sin blogg, sin Twitter och hemma i soffan med en öl i handen.

- Mår du psykiskt dåligt av offentligheten och demokratin Carlos Paulsson, då skall du INTE vara polis!

Chefsåklagare Jan Pernvi var den andra tjänsteman som "hängt ut" polis Carlos Paulsson som misstänkt kvinnomisshandlare, men den lille förvirrade polisen Carlos "Calle" Paulsson har inte pungkulor till att ge sig på åklagare Jan Pernvi och anklaga honom för att vara kriminell, rättshaverist osv.

- Bra jobbat polis Carlos Paulsson!

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/06/polis-calle-carlos-paulsson-1977-03-26.html
http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/08/statsanstallda-kreatur-solweig-rosen.html
http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/10/magnus-schultzberg-kaj-hakansson-terese.html


Internutredare vid polisen i Malmö, Eva Jakobsson, begår grundlagsbrott för att dölja skandal där polis Carlos "Calle" Paulsson är huvudperson, misstänkt som kvinnomisshandlare

Polis Eva Jakobsson vid internutredningsenheten i Malmö begår mycket grovt brott mot svenska folket då hon gömmer förhör med polis Elouise Hellström som anmlält polis Carlos Calle Paulsson för misshandel m.m.
http://www.scribd.com/doc/188358903/Eva-Jakobsson-Interna-utredningsenheten-Malmo-Gommer-forhor-med-polis-Elouise-Hellstrom

Polis Elouise Hellström, Malmö.

Begäran från läsare Zeke.

Zeke vill lägga en kommentar under artikeln :

"Det är tur att sånna som corruptio och undermattan gör det svenska sk journalister borde göra, dvs exponerar hur polisen som ska serva och tjäna allmänheten över tid sakta konverterats till en mildare form av NKVD där brott som prioriteras är de där målsägare saknas! Corru visar med tusentals exempel hur svensk polis är övertagen av fienden och vänts mot folket".


http://sveriges-radio.blogspot.se/2014/03/polis-carlos-paulsson-kallar.html?showComment=1394239767845#c3307697183698547512



Statstjänsteman och polis Carlos Paulsson filtrerar bort kommentarer på skräptidningen "Paragraf" som polisen Paulsson inte gillar.


"Rätt att uttrycka sig tufft"
Trots de insinuanta och skrämmande inslagen med bytesdjur och jägare ser inte Sven-Erik Alhem att Thomas Mölleras hårda attack mot Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och två namngivna tjänstemän är lagstridigt.

- Nej, man har rätt att uttrycka sig tufft mot myndigheter.

http://www.expressen.se/kvallsposten/mollers-fogdeattack-genom-oppna-brevet/


2 kommentarer:

  1. Zekerias Vargs kommentar:

    Till carlos paulsson,

    Du borde utbilda dig på vilka som driver detta landet och varför:

    1) varför arresterar du inte Wallenberg och Bonniers för anstiftan till krig, uppvigling och knark-brott?
    Nej för du vågar inte. Får inte eller vet inte. Hur som helst så dög inte vid Nurnberg att säga "jag lydde bara order".

    2) Anledningen att Corruptio finns är för att media är Pravda och staten drivs i Wallenbergs tjänst och när moses hess demokrati doktrin anamadees som maktmedel över fårskallarna så gavs aldrig mandat av Wallenberg att fåren skulle ha en oberoende polis som granskade politrukernas sk polis vars ändamålsglidning är att hålla nere folket. Prioritera brott utan målsägare. Detta fattar inte du.

    3) om du slutar aga din kärring och delger oss de förhörsprotokoll med henne du mörkat utan att du har dina tassar där så kommer förstås sanningen fram och sånna som Corruptio slutar att hänga ut dig. Att dina polispolare på polis som granskar sig själv säger du är oskyldig skiter vi i.

    Vi kör vårt rejs så kör ni ert.

    mvh

    Zeke Varg

    SvaraRadera
  2. Åklagarmyndigheten som hängde ut polis Carlos Paulsson läser artikeln:

    corruptiosweden.blogspot.se 2014-09-21 13:12:48 - Åklagarmyndighete

    SvaraRadera