söndag 1 december 2013

Polis Carlos Paulsson skriver om ett av dom många gäng-morden som hans polare Tage Åström skapat (polisens vapenförsäljning till gäng)


"Vanligt folk" ser inte vilken skada/fara en dumsnut som Carlos "Calle" Paulsson utgör mot samhället

Yrkeskriminella poliser och fd. kriminella poliser som Leif "Brottsprovokationens fader" Jennekvist, Olle "Testosterone"Liljegren, Tage "Dirty Tage" Åström, Willy "Myran" Palm, Ali "Putte" Lindholm, Sten "Tokig tysk" Heckscher, Per "Utnyttjaren" Ottosson, Sven "Skånebrottslingen" Alhbin och hundratals andra grovt kriminella snutar som också sysslar/sysslat med brottsprovokationer, vapenförsäljning, narkotikaförsäljning, (Leif Jennekvist/ Ali Lindholm importerade minst ett kilo kokain från Holland för att "kolla läget") kommer undan åtal och straff bl.a. pga snutar som Carlos Paulsson.

- Hur kan dumsnutar som Calle Paulsson vara ett hot mot samhället?

Enkelt, precis som UNICEF, SIDA, United Nations (FN), nasse-Silvias Childhood, Adolf Hitlers Röda Korset (Rotes Kreuz), och alla dem andra "hjälporganisationerna", så gör Carlos Paulsson det som är nödvändigt för pedofilerna, sadisterna, knarklangarna, vapenlangarna... nämligen att mörka den grova organiserade brottslighetens (Sveriges regering + Polis) brott. Väldigt enkelt och absolut inte komplicerat.

Vapenindustrin (Bofors/Wallenberg är störst i världen) behöver "hjälporganisationer" för att mörka sina brott utomlands. Nane Lagergren-Wallenberg-Annan (gift med Kofi Annan sedan 1984) skötte Wallenbergs skådespeleri/teater inför öppen ridå i många år. Dessa massmördare och heroinlangare (Wallenberg) använder sig än idag utav kändisar för att fårskallar (Sheeple) inte skall förstå att allt handlar om att flytta folkus från den grova organiserade brottsligheten.

http://undermattans.blogspot.se/2013/11/politiker-langar-hightech-vapen-till.html
http://undermattan.bloggsida.se/okategoriserade/kreatur-export-svenska-vapen-diktaturer

- Är Carlos Paulsson medveten eller omedveten om att han är en nyttig idiot?

Sådant spelar noll roll. Calle Paulsson är ansvarig för vad hans "arbete" har för effekt på samhället och eftersom Calle är statsanställd (pedofil-regeringens nyttige gris) så bär han på dubbla ansvar.


Carlos Paulsson polare med fd. polis Tage "Dirty Tage" Åström

Båda har dem blogg eller hemsida och där berömmer dem varandras "arbete" för samhället (rena rama 69:an, Carlos/Tage). Tage Åström avlyssnades av tysk polis, åren 2006/2007, som spelade in samtal mellan polischefen Åström och kända kriminella som beställde vapen av chefen för SSI, Tage "Dirty Tage" Åström. Läs mer om Tage Åström, klicka här. http://www.scribd.com/doc/181725281/Tage-Astrom-Svea-Hovratt-Dom-Polis-pdf

 I ett avlyssnat telefonsamtal den 29 juni 2005 ställer polisinformatören en fråga till Tage Åström om det går bra att byta en mobiltelefon mot att polisinformatören får en pistol av polischef Tage Åström.
"Ge mig två telefoner eller kanske till och med tre... så får vi kika lite på vad vi hittar på... vi kan åka och skjuta med den om jag får en telefon extra..." säger Tage Åström i telefonsamtalet och får svaret från polisinformatören:
"Ja, det kan du få. Sen tänkte jag att den där Glock:en (känt pistolmärke, en sådan oregistrerad pistol hittas hemma hos tage Åströms kollega, polis Olle Liljegren) du som inte gillar den, det är ingenting du kan avvara?..."
I ett annat avlyssnat telefonsamtal (med den uppdragsgivare som betalade 200 000 kronor för att få narkotika planterat hos några fordringsägare) beskriver polisinformatören sin relation med Tage Åström:
"Tage och hans gäng, jag lovar dig det är inga smågrabbar... riktigt stora typer som har liksom fullt med vapen och grejer... Tage han är kung... jag har sett honom i action, jag har sett han skjuta, jag har sett han i videofilmer..."

I de efterföljande polisförhören berättar sedan polisinformatören att han har varit i Thailand och skjutit en del på skjutbana, "precis som Tage Åström".
Den utredande polisen ställer dessutom följande fråga till polisinformatören i förhören:
"Berättade Tage vilka vapen de hade på sin avdelning?"
"Han har nämnt vid något tillfälle, det har han gjort", blir svaret från polisinformatören.
Den utredande polisen konstaterar dessutom att polisinformatören har en god och stark relation med Tage Åström och att de pratar om skjutvapen, skjutningar och resor.
Ändå ställs inga frågor varken till Tage Åström eller till polisinformatören om misstänkta vapenbrott.
– Jag har diskuterat det här med utredningsmannen, säger överåklagare Björn Ericson när Världen idag läser upp den konversation där Tage Åström erbjuder sin polisinformatör vapen, mot att han själv får en mobiltelefon.


Calle Paulssons artikel kring gängmord i Helsingborg - (Gängmorden är resultatet av polisledningens vapenförsäljning till gäng sedan 1994)

Calle Paulsson skriver,

Unga mördade män

Vi läser om det hela tiden. Unga män som kallblodigt skjuts ner på öppen gata. Malmö, Göteborg och inatt Helsingborg. Funderar ibland på vad Svensson där ute i stugorna tänker om detta?
Ständigt matade med rapporter om män som blir beskjutna. Skadade, dödade.
Sen kommer nästa nyhet. Man besköts. Känd av polisen sedan tidigare.
Man mördad, man allvarligt skadad.
Öppen gata, kriminellt förflutet.

Krasst!
Jag vet bara att det inte spelar någon roll vad man säger till dem. Dessa unga män balanserar på gränsen 24/7. Att lämna miljön de lever i är i slutändan upp till dem själva. Idag en nyhet om en ung man som sköts ner på öppen gatan i Helsingborg. Mordutredare som ska lägga pussel.
Nästa vecka en annan ung man in en annan stad.
Skjuten på öppen gata. Död, skadad..

It goes on and on and on.....

For what?

For nothing!
Skapad av dumsnuten Carlos Paulsson:
13 November 2013, 19:59

Polis Carslos "Calle" Paulsson vill vara en kändis - Det är allt han vill

Tjänsteman (folkets tjänare) Calle Paulsson bryr sig lika lite om Sveriges ungdomar som nassen Silvia Sommerlath Bernadotte. Han vill synas och gå på spritfester med andra kändisar. Hade polis Carlos brytt sig om det svenska samhället så hade han agerat helt annorlunda än vad han hittills gjort. Fram tills idag och högst sannolikt tills han lämnar in tofflorna, så kommer Carlos Paulsson att sälja sitt arsle till Reinfeldt och kompani, samt spela sin teater "bryr sig om ungdomarna". Sådana som polis Carlos är guld värda för den grova organiserade brottsligheten (Regeringen och polisen) som spenderar mer än 100 miljarder varje år för att flytta fokus från sig själva och sina medhjälpare, samt för att hålla igång teatern/politiken.


Klicka på länken nedan och läs ditt livs viktigaste läsning (lär dig politiken svensk polis använder, samma politik svenska regeringen använder sig utav i Sverige och i/mot andra länder). Calle Carlos kan läsa Polistidningen eller annat skräp istället.

http://www.scribd.com/doc/140378119/Polisens-Vapenhandel-Corruptio-journalist-avslojar-Sveriges-storsta-skandal

http://sveriges-radio.blogspot.se/2014/03/polis-carlos-paulsson-kallar.html?showComment=1394239767845#c3307697183698547512


Statstjänsteman och polis Carlos Paulsson filtrerar bort kommentarer på skräptidningen "Paragraf" som polisen Paulsson inte gillar.


"Rätt att uttrycka sig tufft"
Trots de insinuanta och skrämmande inslagen med bytesdjur och jägare ser inte Sven-Erik Alhem att Thomas Mölleras hårda attack mot Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och två namngivna tjänstemän är lagstridigt.

- Nej, man har rätt att uttrycka sig tufft mot myndigheter.

http://www.expressen.se/kvallsposten/mollers-fogdeattack-genom-oppna-brevet/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar