tisdag 5 november 2013

Kriminella tjänstemän Tore Gissin och Gustaf Lindstedt vid Svea hovrätt dömer 12 personer för brott Sveriges fascist-pedofil-regering begår varje dag sedan 1983


Narkotikalagar är till för att hålla knarkpriserna höga vilket gynnar vapenindustrin - Allt annat snack är BULL SHIT!

Yrkesbrottslingarna Tore Gissin Gustaf Lindstedt vid Svea hovrätt hjälper heroinbaroner som Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Hashim Thaci, George Bush, Hamid Karzai och Barack Obama för att det gynnar Bofors och andra vapenindustrier som säljer vapen till länder vilka betalar med pengar från opium, kokain och heroin-handel.

Sveriges fascist-pedofil-regering är i knarkbranschen sedan 1983 då pedofilen Olof Palme sålde familje-dödar-bomber till barnmördare och knarklangare i Burma. 1984 köper Turkiet 1,1 miljoner minor av pedofilerna Olof Palme och Wallenberg. Även Turkiet betalar Sveriges smuts-regering med pengar från knarkhandel (opium/heroin). Knarkhandlaren Fredrik Reinfeldt beslutade, februari 2007, med sitt kriminella pedofil-gäng att afghanska opium-odlande bönder skall få 500 miljoner per år av Sverige. Samt skickade heroinbaron Reinfeldt fler svenska soldater till opiumlandet för att säkra opium-fälten från att brännas ned utav talibanerna.

Domare Tore Gissin är den horunge som friade knark och vapenlangande polis Tage Åström.

Nedan den politiska domen mot 12 personer som åtalats och dömts av världens största finansiär av opium/heroin-produktion, nämligen Sveriges fascist-pedofil-regering (regeringen är landets högste åklagare).


SVEA HOVRÄTT DELDOM 2013-10-30
B 6863-13
Avdelning 01

ÖVERKLAGAT AVGÖRANDE
Stockholms tingsrätts dom den 25 juni 2013 i mål nr B 6262-12,
PARTER (antal tilltalade 12)
Klagande (Åklagare)
Kammaråklagarna Christina Voigt och Lotta Karlsson
Internationella åklagarkammaren i Stockholm

http://www.scribd.com/doc/181727778/Svea-hovratt-%C3%A5klagarna-Christina-Voigt-Lotta-Karlsson-Tore-Gissin-Gustaf-Lindstedt-Narkotika-B-6863-13-pdf

Nedan, en mycket bra kommentar till denna artikel från läsaren J.R.

Domstolar befolkas tyvärr av ryggradslösa kontorister och backas heller inte upp av polis och andra myndigheter eftersom mycket styrs av svartmurare i höga positioner som infiltrerat hela frimurarsystemet. Så länge frimurarna inte börjar städa i sina egna led kommer alla dessa i framtiden att betraktas som skyldiga till det som händer nu.

Stora partier med knark är organiserade via kriminell verksamhet med frimurare inom polis, tull och domstolssystem världen över. Inget land är skonat från detta gissel idag. Tusenkiloslaster och större med kokain och heroin som mycket sällan tas i beslag har ett geopolitiskt syfte. Man skapar lågnivåkrig med hjälp av lokala medarbetare. Den som som tror på att orsaken till att myndigheter bara tar 10% av all knark som passerar gränser bara för att samma myndigheter inte kan bevaka trafiken förs bakom ljuset av propaganda i pressen. Enheter inom CIA, MI6, FSB, Mossad med flera har åtskilliga tusen ton av både heroin och kokain på sitt samvete. Därför har det aldrig hänt att dessa stora partier utreds, eventuellt följer man betalningsströmmar och bötfäller banken. Lagförda köpare och säljare existerar inte.

Knarket används som betalning till kriminella grupper för samarbete. Ett samarbete som man aldrig kan hoppa av från eftersom alla ”betalningar” noggrant bokförs och registreras. Detta av betrodda knarkspanare eller tullkriminal i respektive land som tipsas om överlämnanden med infiltratörer och sedan använder affären i utpressningssyfte. Med hjälp av ett fåtal medarbetare får man då kontroll över buset och kan styra den efter sina syften. Väl så om syftet är för samhällets bästa. Men om man vill styra politiken i landet är det bara att vänta tills kroken börjar mogna, en wannabegangster med 1 kilo på redovisning blir fort kung i kvarteret. Efter det kör det igång per automatik eftersom man delat ut till 10 stycken till. Konceptet är att man sedan i den köpta pressen efter ett antal år och fängelseturer kan profilera dessa företrädesvis utlandsfödda langare som terrorister. Med resultatet att man kan trappa upp bevakningen ute på gatorna till militär nivå.

Dessa stora partier går som ”bevakade transporter” och passerar därmed gränser av spaningstekniska skäl. En sådan bevakad transport är då 10 gånger större än vad som uppges. Eventuellt överlåter man 5-10% av ett parti till beslag av lokala spangrupper så de kan ståta med detta i kvällspress med någon lokal kriminell som målvakt. Ansvariga i respektive land kan bara sucka och hålla masken och gödsla på med mera elektronisk bevakning och flera poliser i varje kvarter. Ibland är även politiker inblandade i trafiken, tvingade eller i vinningssyfte. När man ser uttrycket ”bevakning” i ett officiellt papper finns det fog att misstänka yttre inblandning, ofta på en lapp eller skrivet med blyerts för att kunna suddas ut när uppdraget är klart.

Så fort man börjar fokusera på ett område och levererar dit stora partier knark som redan är preparerat med vapen och samarbetsfolk är det bara en tidsfråga tills det smäller om inget görs. Mycket av detta är styrt av personer på högsta nivå samtidigt som de på lägre nivåer inte har möjlighet att påverka skeendet även om de så önskade.

Roberto Savianos bok beskriver en del av detta komplexa elände http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/roberto-saviano-synar-den-varldsomspannande-knarkhandeln/
Författare som Saviano blir i längden lite populistiska genom att bara beskriva själva kriminaliteten utan att gå in på de bakomliggande orsakerna som möjliggör hanteringen. Fast då hade hans bok aldrig blivit tryckt. Miljardförmögenheter bland kända politiker har genom årens lopp sedan 1800-talet skapats i narkotikabranschen just med hjälp av organisationer som har samband med diverse ordenssällskap.

Mvh,

JR

6 kommentarer:

  1. Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.254.98) [Label IP Address] Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

    7 Nov 2013 08:30:06
    corruptiosweden.blogspot.se/

    7 Nov 2013 08:37:49
    corruptiosweden.blogspot.se/

    7 Nov 2013 13:07:48
    corruptiosweden.blogspot.se/2013/03/polis-johan-spanbo-karlskoga-atalas-for.html

    SvaraRadera
  2. Sveriges Radio Ab (134.25.246.167) [Label IP Address] Sweden

    7 Nov 2013 12:54:13
    corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera
  3. Jonkopings Kommun (85.188.119.149) [Label IP Address] Sweden Huskvarna, Jonkopings Lan, Sweden
    (Encrypted Search)

    7 Nov 2013 12:50:38
    corruptiosweden.blogspot.se/

    corruptiosweden.blogspot.se/
    7 Nov 2013 12:51:54
    corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera
  4. Domstolsverket (159.190.251.56) [Label IP Address] Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

    (No referring link)
    7 Nov 11:08:19
    corruptiosweden.blogspot.se/

    7 Nov 12:51:27
    corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera
  5. Lund University (130.235.223.xx) [Label IP Address] Sweden Lund, Skane Lan, Sweden

    7 Nov 2013 12:51:22
    corruptiosweden.blogspot.se/


    Linkoping University (130.236.116.1xx) [Label IP Address] Sweden lagLinköping, Ostergotlands Lan, Sweden

    7 Nov 2013 12:49:49
    corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera
  6. Regimens mutade media läser artikeln:

    corruptiosweden.blogspot.se * 2014-11-08 17:24 Dagens Nyheter AB

    SvaraRadera