lördag 19 oktober 2013

Rasmus skrek ”blattejävel” till polis Samir Abulkheir som sannolikt ska tjäna 7000 svarta riksdaler på det via korrupta och okunniga domare/nämndemän


Poliser tjänar svarta OLAGLIGA pengar med hjälp utav kriminella åklagare, domare och nämndemän 

Poliser erhåller ersättning för det jobb dem är tillsatta att utföra. Att "ta hand om buset" och allt vad det innebär är inkluderat i polislönen som Sveriges skattebetalare bistår med via tvångsåtgärder från regeringen. Poliser skapar oftast medvetet konflikter med civila för att komma åt dom svarta pengarna som idioter vid Sveriges dumstolar dömer ut. Men, ibland gör vissa domstolar rätt och beslutar att poliser skall inte ha en krona för dem har lön för mödan.

I detta fall har den korrupta/okunniga åklagaren Anders Johansson inte förstått att det inte är olagligt att kalla poliser för blatte, apa eller gris pga att staten med dess kreatur är NEUTRALA vad gäller kön och etnicitet/nationalitet. Svenska statens tjänstemän är inte och får inte, i lagens mening, vara av annan nationalitet än svensk. Det finns inte och får inte finnas "svensk tjänsteman Samir Abulkheir från Libyen med känslor", utan polismannen Samir är svenska staten och får betalt för att ta folkets åsikter punkt slut.

Tjänstemäns namn är endast en IDENTIFIKATION av vem statstjänstemannen är och inte ett namn på en privatperson med känslor. Tjänstemän är tjänstemän DYGNET RUNT enligt lagen och beslut i domstol. Men detta vill kriminella tjänstemän nonchalera när dem vill stjäla pengar av folket via kriminella åklagare, poliser och domare samt amatör-domarna som kallar sig för "fritidspolitiker" och "nämndemän", vilket är ett grovt brott mot mänskliga rättigheter att obildade politiker sitter och agerar domare i domstol.



Varbergs tingsrätt

MÅLNR: B 2328-13

Ansvarsyrkanden m.m.

1. FÖROLÄMPNING (1302-K12241-13)


Målsägande
Abulkheir, Samir, företrädd av åklagaren

Gärning
Svensson har förolämpat polisassistent Abulkeir genom att skrika ¨djävla blattedjävel¨till honom. Det hände den 19 maj 2013 på Brogatan i Falkenberg.
Svensson begick gärningen med uppsåt.

Lagrum
5 kap 3 § 1 st brottsbalken

Enskilda anspråk
Förpliktande för Svensson att utge ersättning med 7000 kr till Abulkeir avseende kränkning.

2. VÅLDSAMT MOTSTÅND (1302-K12241-13)

Gärning

Svensson har satt sig till motvärn genom att hålla fast sig i en bil för att hindra polismännen Abulkair, Carlsson och Koch att gripa honom. Det hände 19 maj 2013 på Brogatan i Falkenberg.
Svensson begick gärningen med uppsåt.

Lagrum
17 kap 4 § brottsbalken


Förnamn:     Samir Belkhair
Tilltalsnamn:     Samir
Efternamn:     Abulkheir
Gatuadress:     Gödestad 61
Postnummer:     432 91
Postort:     Varberg
Kommun:     Varberg
Församling:     Himledalen
Födelsedatum:     1982-07-01

Förnamn:     Jenny Josefina
Tilltalsnamn:     Jenny
Efternamn:     Larsson
Gatuadress:     Gödestad 61
Postnummer:     432 91
Postort:     Varberg
Kommun:     Varberg
Församling:     Himledalen
Födelsedatum:     1989-02-01

http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/11/kriminella-poliser-skapar-kaotisk.html



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar