tisdag 15 oktober 2013

Polis Tobias Tael, 1980-07-05, anhållen för grov sambomisshandel i Malmö - Poliskollegor tog bort bevis i lägenheten



Polis misshandlar grovt sin 26-åriga sambo - Poliskollegor anländer och tar bort bevis på brottsplatsen

Polis Tobias Tael har anhållits misstänkt för att ha misshandlat sin sambo i parets lägenhet i centrala Malmö. Det finns också misstankar om att en kollega till polismannen ska ha undanröjt bevis i lägenheten. Poliser Fouad el-Zebda och Andersson skickades till en lägenhet i centrala Malmö i fredags natt. Enligt uppgifter ska grannar ha hört skrik och bråk och därefter larmat. När polisen kom hittade de en misshandlad kvinna utanför bostaden. Inne i lägenheten fanns Tobias Tael, som visade sig vara polis. Tobias Tael greps misstänkt för grov kvinnomisshandel och fördes till polisen i Lund. Exakt vad poliskollegorna har gjort i lägenheten efter gripandet av polis Tobias Tael är oklart, men Jan Pernvi, chefsåklagare vid riksenheten för polismål bekräftar att en polis misstänks för skyddande av brottsling.


Är denna polis kvar i tjänst?
– Ja, så vitt jag vet är polisen kvar i arbete.

När det gäller Tobias Tael,är Jan Pernvi fåordig och vill inte svara på om det finns misstankar om att han ska ha misshandlat kvinnan tidigare, eller om han misstänkts för något liknande brott.

– Inga kommentarer.

Det som inledningsvis rubricerades som grov misshandel har Jan Pernvi nu rubricerat ner till misshandel av normalgraden.

Varför?
– Skadorna var inte så allvarliga.

Är du också läkare eller svarar du för den misshandlade kvinnan?

– Inga kommentarer.

Senast imorgon tisdag klockan 12.00 ska Jan Pernvi fatta beslut om Tobias Tael ska häktas.

Har polis Tobias Tael gjort några erkännanden?
– Nej, inga erkännanden.

"I häktningsframställan skriver åklagare Jan Pernvi att polismannen Tobias Tael tryckt ned sin sambo på golvet, kopplat grepp runt hennes nacke och hals och slagit henne med knytnäve i ansiktet minst tre gånger. Slagen gjorde att hon fick svullen näsa, näsblod, blödning i höger öga, blåmärken i ansiktet och märken på armar och hals".

Häkt­nings­grun­der­na var även att polis Tobias Tael kan un­dan­rö­ja be­vis el­ler på an­nat sätt för­svå­ra sa­kens ut­red­ning samt risk för fort­satt brotts­lig­het




Uppdatering 2013-10-16

Polis Tobias Tael har erkänt att han misshandlade sin sambo. Åklagare Jan Pernvi skyddar Taels kriminella kollegor som har "hjälpt sambon att städa upp" i lägenheten pga att vid tidpunkten för misshandeln hade inget förhör hållits med polis Tael och då får poliser INTE agera lokalvårdare på brottsplatsen. Samt kan det i efterhand uppkomma mer fakta som gör att brottsplatsen inte får "städas upp" minuterna efter att brott begåtts. Läs nedan åklagare Jan Pernvis exakta ord om kollegornas "städning".

"I samma ärende fanns också misstanken att två poliser begått tjänstefel och att de försökt skydda polismannen när de kom hem till parets bostad. De misstankarna är nu avskrivna.
- Men det har inte framkommit annat än att de hjälpte henne att städa upp. Spårsäkring på platsen var gjord innan dess, säger Jan Pernvi".

Häktningsframställan, sannolika skäl
Misshandel den12 oktober 2013 omkring kl 0500 genom att Tobias Tael använt våld mot sin sambo i deras gemensamma bostad vid Killian Zollsgatan i Malmö. Vid tillfället har Tobias Tael tryckt ned sambon mot golvet, kopplat grepp runt nacken och halsen på henne och tilldelat henne minst tre knytnävslag i ansiktet. Misshandeln har för sambon medfört smärta och ömhet och svårighet att andas samt förorsakat henne svullen näsa, näsblod, blödning i höger öga, blåmärken i ansiktet samt rodnader på armar och hals. (0150-K4850-13) http://www.scribd.com/doc/176675020/HAKTNINGSFRAMSTALLAN-POLIS-TOBIAS-TAEL-AKLAGARE-JEN-PERNVI-MALMO-TINGSRATT

Polisen i Sverige är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i Sveriges Riksdag och i regeringen. Samma sak inom massmedia, psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och TV bolag och sprider destruktivitet och negativitet för att skapa kaos, oro och rädsla i samhället och bland folket.


Polis Tobias Tael_Kvinnomisshandel_Malmö_2013-10-12

2 kommentarer:

  1. Kriminalvarden (145.235.0.6) [Label IP Address] Sweden

    16 Oct 2013 13:54:57
    corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera
  2. POLISEN LÄSER FLASHBACK OCH SEDAN...

    Rikspolisstyrelsen (rps) (147.186.48.65) [Label IP Address] Sweden Kiruna, Norrbottens Lan, Sweden

    16 Oct 2013 21:18:18
    corruptiosweden.blogspot.se/

    SvaraRadera