tisdag 8 oktober 2013

Polischef Tommy Bringholm (Uppsala) vägrar att ta emot anmälan - Bror till den dömde brottslingen Tobias Bringholm



Polis Tommy Bringholm kommer med många ursäkter för att kunna bryta mot lagen

Det finns INGA ursäkter för tjänstemän att slippa ta upp en anmälan. Alla tjänstemän har anmälningsplikt dygnet runt. Se nedan mejlväxling, bilder m.m.


From: tommy.bringholm@polisen.se
To: corruptio1@hotmail.com
CC: polismyndigheten.uppsala@polisen.se
Subject: Grova tjänstefel av poliser och åklagare
Date: Tue, 8 Oct 2013 12:06


Meddelande om beslut

Jag har å Polismyndigheten i Uppsala läns vägnar den 8 oktober 2013 beslutat att inte upprätta en polisanmälan grundad på det epostmeddelande som skickats från corruptio1@hotmail.com  Skälet för beslutet är att säkerställa att ärendet inte dubbelförs samt att det bär prägeln av ett så kallat massutskick. Ingen av de händelser som massutskicket relaterar till förefaller ha sin grund i någon händelse inom Uppsala län eller beröra Uppsala län på något annat sätt än möjligen väldigt perifert. Med det sagt är det mer rationellt att beslutet om att upprätta en anmälan fattas vid någon av de myndigheter som skulle kunna vara berörd geografiskt eller på annat sätt.

Tommy Bringholm
Biträdande stabschef
Polismyndigheten i Uppsala län


Från:corruptio corruptio (corruptio1@hotmail.com)
Skickat:den 8 oktober 2013 15:33:55
Till:tommy.bringholm@polisen.se (tommy.bringholm@polisen.se); registrator@jk.se (registrator@jk.se); justitieombudsmannen@jo.se (justitieombudsmannen@jo.se)


Tommy Bringholm, (JK/JO - Anmälan mot polis Tommy Bringholm och hans ansvarige chef

Du har INTE befogenhet att bestämma om du skall upprätta en anmälan eller ej, det är din SKYLDIGHET att ALLTID ta upp en anmälan. Du befinner dig just nu INTE hemma i ditt kök där du kan bestämma vad du vill göra, utan som polis är du folkets tjänare vars plikt är att FÖLJA LAGEN och FNs/Europadomstolens artiklar.

Påstår du polis Tommy Bringholm att "grov organiserad brottslighet" inte förekommer i Uppsala?

Menar du Bringholm, som polis, att illegala vapen (från poliser och polisens civila infiltratörer) aldrig förekommit och eller aldrig kommer att förekomma i Uppsala?. Har du och dina kollegor löst alla brott i Uppsala där kulvapen varit aktuellt?

Påminner dig om att Knutby-revolvern tillkommit Helge Fossmo/Sara Svensson via polisens infiltratörer Sinisa Nikolic/Farid Lamrani och att revolvern införskaffats utav Sven-Erik Ahlberg EXAKT SOM DET STÅR I ANMÄLAN SOM DU Tommy Bringholm VÄGRAR ATT TA EMOT FÖR ATT DU VILL SKYDDA DINA KRIMINELLA POLISKOLLEGOR SAMT ER MÖRKLÄGGNING AV KNUTBY-REVOVERNS URSPRUNG.

Tommy Bringholm kan åberopa tusen fler billiga skäl för att begå brott mot lagen som säger att polis Tommy Bringholm MÅSTE ta emot ALLA ANMÄLNINGAR, men resultatet blir iallafall att Tommy Bringholm begår brott.

Så som du Tommy Bringholm agerar nu kan liknas vid varför dina kollegor dom senaste sju till 14 åren har pissat på mördade poliser Olle Borén, Robert Karlström och Fredrik Widén, därför att ni svenska korrupta poliser vet att era smutsiga kollegor, Leif Jennekvist, Ali "Putte" Lindholm, Sten Heckscher, Dan Andersson, Gunno Gunnmo, Olle Liljegren, Tage Åström m.fl., sålt fler än 1500 vapen direkt eller via infiltratörer Peter Rätz, Max Åström, Sinisa Nikolic, Ander E., Mikael L., och även hjälpt incest-pedofilen Sven-Erik Ahlberg att sälja vapen till gäng så att ni kan brösta er i media och visa er duktiga inför det beljugna och rånade svenska folket som tvingas att betala din och övriga polischefers ocker-löner/lyxliv.

Du är en skam för den sedan länge smutsiga och korrupta svenska polisen, trots att svensk polis är genomrutten och består till 80 procent av mentalt sjuka yrkesbrottslingar, så är du en skam för smutsen som titulerar sig som "Polismyndigheten".

JK/JO-ANMÄLAN
Ni bör till att börja med kolla upp ifall Tommy Bringholms föräldrar, Laila Brongholm, född 19321101, och Sven Bringholm, född 19300509, möjligtvis är syskon, det kan ju vara anledningen till att polis Tommy Bringholm inte kan lagen.

Bifogad bild (3), polismans vän orolig för polismannens mentala hälsa.


/CJ



Från:tommy.bringholm@polisen.se (tommy.bringholm@polisen.se)
Skickat:den 8 oktober 2013 17:57:08
Till:asa.hasth@polisen.se (asa.hasth@polisen.se)
Kopia: 'corruptio1@hotmail.com' (corruptio1@hotmail.com)

Åsa

Se till att det upprättas en anmälan mot mig för tjänstefel och att den skickas till riksenheten för polismål. Grunden är denna handling samt den tidigare inskickade från corruptio1@hotmail.com där många anmäls och där massutskicket gjordes till många polismyndigheter i landet

Tommy Bringholm


Från:corruptio corruptio (corruptio1@hotmail.com)
Skickat:den 8 oktober 2013 18:16:36
Till:tommy.bringholm@polisen.se; asa.hasth@polisen.se
.
Poliser som utreder kollegorna är ett grovt brott mot mänskliga rättigheter enligt FN och Europadomstolen samt CPT i Strasbourg.

Att du Tommy Bringholm nu bröstar dig kring att dina kollegor inom kort skall lägga ned anmälan/utredning mot dig styrker påstående i vårt tidigare mejl till dig, JK, JO. Läs också på nätet om "Polisens internutredare hotar corruptio-journalister" så kanske du förstår hur ruttna äpplen det finns inom polismyndigheten, och dessa ruttna yrkesbrottslingar kontaktar du nu för att tvätta din byk... både ynkligt och billigt, alltså, brott mot 1998:1558.

CJ
Åsa Hasth (asa.hasth@polisen.se) är alltså Tommy Boy Bringholms kollega som skall se till att Tommy Boy "anmäls"...

Tobias Bringholm, bror till polischef Tommy Bringholm, var programdirektör på TV4 men tvingades sluta när Schibsted upptäckte oegentligheter i Metronome där han tidigare var verksam. Bringholm dömdes till villkorlig dom för grovt försvårande av skattekontroll och 150 000 kronor i böter.

 Uppsalas stolthet, polischefen Tommy "PallarInteTaEmotAnmälan" Bringholm.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar