måndag 23 december 2013

Justitiedepartementet och polisledningen har gett uppdrag till Robert Aschberg att tysta (svärta ned) Corruptio-bloggen

Justitiedepartementet och polisledningen är desperat - Driver hårt "Näthatet" via gammelmedia för att få till en ursäkt för att stoppa whistleblowers, regeringskritiker och andra som är besvärliga för fascist-regimen i Stockholm

Redan under 90-talet var Robban Aschbergs tunga långt inne i polisens arsle. Aschberg med TV3 höll i det ful-partiska programmet, "Samhället mot Hells Angels", där bl.a. sosse-politikern Brynolf Wendt (som även arbetade som åklagare) medverkade i debatt-programmet vid sidan om den för grova brott dömde rikspolischefen Tommy Lindström, som år 2010 hotade Dianne Rauscher ifall hon publicerade boken " "Den motvillige monarken". Aschbergs polare vid TV3 använde skurken Tommy Lindström som "expert" i programmet "Efterlyst". Robban Aschbergs koppling till polisen är tydlig.

Den ärlige Robert Aschberg har en polare (Tommy Lindström) som går elit-pedofilernas ärenden och hotar kvinnlig författare. Tommy Lindström, fd. rikspolischef, är dömd i en massiv härva av stöldgods.


Anders Pettersson aka Anders de la Motte - Fd. polis och Aschbergs nye vapendragare

Tillsammans med den fd. polisen Anders Pettersson de la Motte skall Robban Aschberg jaga "Näthatare" på uppdrag av Beatrice Ask och Sveriges största pedofil-infekterade klubb... POLISMYNDIGHETEN.


Att jaga pedofiler vid polismyndigheten är tydligen inte intressant för Anders de la Motte då han själv var medlem och aktiv inom polisen. Robban Aschleberg är polare med många snutar och han vill inte stöta sig med polisens pedofiler. Att vara Beatrice Asks pajas, det gillar barnbarnet till massmördaren Olof Asch.


Beatrice Ask och polisledningen skickar vänsterbrottsling för att skrämma Corruptio-journalister till tystnad. 

Nedan ser Ni lite fakta om juden Olof Aschs sonson, Robert Aschberg, som tydligen gör allt för pengar. Nyligen sprang Robban Sverige runt för att få prata med Corruptio-journalist på order från justitiedepartementet och polisen.

Inga problem för Corruptio-journalister att medverka i Aschbergs/TV3:s politiska näthat-program. Pröjsa arvodet Robert Aschberg så ses vi i ditt skitprogram som skapats för att rädda polisen.



http://www.expressen.se/nyheter/aschberg-lurad-pa-19-miljoner-kronor/

http://www.expressen.se/nyheter/solvallakungen-kunde-svindla-vem-som-helst/

http://www.expressen.se/nyheter/solvallakungen-trader-fram/
http://www.expressen.se/nyheter/robert-aschberg-dodshotad/


Robert Aschberg och TV3 på pedofil-polisens sida mot Hells Angels

 TV3 och Robban Aschberg i det partiska debatt-programmet "Samhället mot Hells Angels".

Sossepolitiker och åklagare Brynolf Wendt med brottslingen Tommy Lindström medverkade i debatt-programmet "Samhället mot Hells Angels".




Regeringen skiter i "Näthat" riktat mot civilpersoner, vad det handlar om är att tysta/hota regeringskritiker och alla som sprider åsikter om tjänstemän (staten) på nätet vilket inte gillas av fascist-regimen. http://www.youtube.com/watch?v=ri9xuby9beE


Nedan ser Ni det som regeringen och polisen är ute efter att stoppa - Internetspridning av domar, förhörsprotokoll och andra ALLMÄNNA HANDLINGAR kring kriminella tjänstemän - "Näthatet" är diktaturens ursäkt...

http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/demokrati-hatare-justitiekansler-anna.html
http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/nathatare-fredrik-vogel-anna-skarhed.html
http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/polischef-hasn-olof-sanden-fran-lerum.html
http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/12/polis-carlos-paulsson-skriver-om-ett-av.html
http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/11/nathatare-och-polis-nils-owe-waern.html
http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/11/landsforradare-nathatare-och-polis-ake.html
http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/11/parasit-och-landsforradare-annika.html
http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/11/nathatare-och-landsforradare-catharina.html
http://corruptiosweden.blogspot.com/2013/10/lilian-wiklund-ann-marie-begler-per.html
Frank "Kokain" Aschberg med ACAB tatuering på armen.

TV3/Robert Aschberg´s kollegor kontaktar Corruptio – Rikskrim hotar och Aschbergs gäng försvinner

Våren 2007 ringer Robert Aschbergs medarbetare (Rickard.Anjemo@strix.se) till Corruptio-journalist, “vi vill att du kommer till TV3-huset, vi vill prata med dig om polisens vapenhantering”.
Vi sätter oss i TV3:s Efterlyst lokal och Aschbergs kollegor vill ha material till reportage kring polisens illegala infiltratörsverksamhet och vapenförsäljning till gäng. Efter några dagar ringer rikskriminalpoliser från Stockholm och Malmö, “Vi vill träffa dig och prata”. Vid möte med poliser ulf Nilsson och Anders Fredriksson säger dom två poliserna, “vi tycker att du borde lägga ned allt och tänka på din familj”.
TV3/Robert Aschberg hörde ej av sig mer efter det att polisen agerat…


Landsförrädarna som kallar sig Regeringen/Polisen är desperata - Internet och yttrandefrihet knullar deras folkförrädar-arslen vilket också hotar parasiternas lyxliv

Heroin-langaren Fredrik Reinfeldt och Beatrice Ask behöver nya stämplar (organiserad mobbing) mot folket. "Rättshaverist" är utslitet och väl använt utav fascist-pedofilerna. "Näthatare" är den nya stämpeln som skall användas mot personer som är besvärliga för polisstaten och dess opium och vapen-langande chefer "Regeringen". Men först måste regeringen och polisen hjärntvätta Svensson via media och med hjälp utav bl.a. Robert Aschberg.

http://www.friatider.se/plansch-for-nya-tv3-serien-aschberg-med-basebolltra-jagar-asiktsregistrerade

http://www.friatider.se/polisforbundet-anklagar-nyheter24-for-nathat

http://www.friatider.se/svt-om-anonymiteten-pa-pa-natet-har-och-i-kina


http://www.scribd.com/doc/212982406/ROBERT-ASCHBERG-Arvtagare-Till-Ondskan

http://www.dsm.nu/samhallsupplosare_5.html


TV3 AB

Orgnr: 556153-9726

Nordlind, Thorsten Joachim (42 år) - 1972-02-12 STOCKSUND 
  • Extern VD - Aktiv i 2 bolag

STYRELSE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar