onsdag 1 januari 2014

CORRUPTIO ÖKAR TRYCKET ÅR 2014 - PARASITERNA + DERAS TILLVERKARE SKALL HÄNGAS OFFENTLIGT TILL SVENSKA FOLKETS BESKÅDAN


2014 BLIR ÅRET SOM PARASITERNA (LANDSFÖRRÄDARNA) INTE GLÖMMER!
Khazaren Robert Aschberg, sonson av massmördaren Olof Asch, har hyrts in utav rikspolischefen Bengt Svenson för att stoppa Corruptio.bloggen. Vi ser regeringens desperata drag som en energidryck för oss.

Redan år 2008 var rikspolischefen Bengt Svenson i möte med dåvarande ordförande i polisförbundet, Jan Karlsén, om hur Corruptio-bloggen skall kunna stoppas.

Parasiten Bengt Svensons lön är 133 000 kronor i månaden. Hans son Rickard Svenson står skriven i Cypern.




"Rätt att uttrycka sig tufft"
Trots de insinuanta och skrämmande inslagen med bytesdjur och jägare ser inte Sven-Erik Alhem att Thomas Mölleras hårda attack mot Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och två namngivna tjänstemän är lagstridigt.

- Nej, man har rätt att uttrycka sig tufft mot myndigheter.

http://www.expressen.se/kvallsposten/mollers-fogdeattack-genom-oppna-brevet/


Nedan, ett smakprov på fascist-pedofilernas (Sveriges regering) näthat!

Åsa Harryson
Åsa Harrysonden 8 januari 10:57
Nu har de kapat mitt twitterkonto också! Det började med att jag fick samtal där ingen sade något någon dag efter att jag lade ut den här filen http://www.facebook.com/l/rAQE4Ct6N/www.socialen666.123minsida.se De vill naturligtvis inte att folket skall få reda på hur illa det är. Det finns nämligen många där uppe också som har intresse av att bevara ett icke fungerande system. Bröd o skådespel åt folket så är de nöjda! Är ni det - på bekostnad av er egen ekonomi o barnen o de äldres väl o ve ? Snälla ni hjälp mig att sprida bloggen så folk får veta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar