onsdag 25 september 2013

Främlingsfientlig åklagare från Borås Daniel Larson visar tecken på rasism i sitt yttrande till JK kring icke dömd kvinna och mot icke svenskar i allmänhet


Rasistisk åklagare Daniel Larson verksam i Borås Åklagarmyndighet och i Borås ökända tingsrätt begär att Adolf Hitlers och Apartheid-regimens verksamhet skall utövas i Sverige

I sitt yttrande till JK 2013-03-02 skriver den rasistiske åklagare Daniel Larson följande,

"Generellt finner jag det är oskäligt att personer som kommer från fattigare länder till Sverige i uppenbart oärliga syften erhåller ersättningar från svenska staten i nivåer som i praktiken motsvarar en årslön eller till och med mer i hemlandet. Därför anser jag att JK bör sätta ned ersättningen för Georgeta Lazar"
http://www.divshare.com/download/24556623-69c


Vad var anledningen till att justitiekansler Anna Skarhed censurerade texten i allmän handling?

Den uppenbart rasistiske (Daniel Larson) åklagarens yttrande till JK censurerades av Anna Skarhed. Efter att Corruptio-journalist frågat JK varför handlingen är censurerad av JK så skickas handlingen ocensurerad till Corruptio utan förklaring varför Anna Skarhed försökte att dölja text i allmän handling för svenska folket.
Från: corruptio corruptio [mailto:corruptio1@hotmail.com]
Skickat: den 29 september 2013 03:50
Till: Registrator; Registrator
Ämne: Censur av JK?

Är det JK som censurerat offentlig handling? (se bifogad fil).

Om JK censurerat handlingen så begär undertecknad härmed överprövning av JKs beslut att censurera offentlig handling.


Hans-Göran Björck
Från:Registrator (registrator@justitiekanslern.se)
Skickat: den 30 september 2013 16:29:06
Till:corruptio corruptio' (corruptio1@hotmail.com)
.
Hej,

Här kommer ab.6 i sin helhet.

Med vänlig hälsning

Justitiekanslerns kansli


Sanningens ord

Polisen i Sverige är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i Sveriges Riksdag och i regeringen. Samma sak inom massmedia, psykopater och gravt emotionellt störda individer arbetar som åklagare, sitter på tidningsredaktioner och TV bolag och sprider destruktivitet och negativitet för att skapa kaos, oro och rädsla i samhället och bland folket.

2 kommentarer:

  1. Sveriges polismyndighet är till bristningsgränsen fylld av sadister, psykopater och andra perversa individer. Samma typ av psykopater och sadister kan man med lätthet finna i svenska skolor, Sveriges Riksdag och i regeringen. Samma sak inom svenska domstolar, åklagarväsendet, massmedia, psykopater och gravt emotionellt störda individer sitter på tidningsredaktioner och TV bolag och sprider destruktivitet och negativitet för att skapa kaos, oro och rädsla i samhället och bland folket.

    SvaraRadera
  2. Domstolsverket (159.190.251.57) [Label IP Address] Sweden Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

    2 Oct 2013 12:48:22
    corruptiosweden.blogspot.se/2013/09/framlingsfientlig-aklagare-fran-boras.html

    SvaraRadera