torsdag 25 september 2014

Polisman Magnus Konradsson, 1979-10-20, från Falkenberg åtalas för att ha tagit strypgrepp på sin sambo och för att ha bitit henne

Sverigedemokrat och polis, Magnus Konradsson 1979-10-20, från Falkenberg åtalas för att ha tagit strypgrepp på sin sambo och för att ha bitit henne

Polis Magnus Konradssons sambo skickade sms till en väninna kort efter misshandeln. 

35-årige polisman Magnus Konradsson åtalas för att ha tagit strypgrepp på sin sambo och för att ha bitit henne i ena benet. Våldet utlöstes efter att polismannen konradsson berättat att han röstat på Sverigedemokraterna så länge han haft rösträtt.

– Och Magnus Konradsson tyckte det var sjukt att jag inte kunde stå för deras politik, sade kvinnan i ett sms till en väninna kort efter misshandeln.

Händelserna utspelade sig i parets bostad under två dagar i följd i oktober förra året. I åtalet beskrivs hur polisman Konradsson puttat kvinnan mot en dörrkarm, tagit grepp med ena armen runt hennes hals, hållit fast henne och samtidigt tryckt med armen mot halsen, bitit henne i höger ben och satt sig grensle över hennes bröstkorg. Enligt gärningsbeskrivningen forsatte misshandeln dagen efter med att polis Konradsson drog henne i håret, tog grepp om hennes ena arm och drog upp den bakom hennes rygg (polisgrepp som Polismyndigheten lärt Magnus Konradsson).

Paret hade bestämt sig för att separera och att kvinnan skulle flytta ut. I samband med att hon skulle packa ihop sina saker uppstod bråket. Enligt vad kvinnan berättat i förhören ska polismannen då ha gått omkring och filmat henne, något som annars inte gillas av poliser ute på allmän plats. I en SMS-konversation kvinnan haft med en väninna, sägs att allt började efter att de börjat diskutera politik. Polis Magnus Konradsson hade förklarat att han sympatiserade med Sverigedemokraterna medan kvinnan ska ha klargjort att hon inte kan stå för deras politik, och vilket polismannen inte kunde förstå. SMS-en ingår som en del av bevisningen.

Polis Magnus Konradsson förnekar brott och har å sin sida gjort en motanmälan.

Han säger i förhör:

– Jag vill göra anmälan mot henne för misshandel och detta har jag inte gjort tidigare för att jag är man, jag är polis och det fanns inte i min värld att jag skulle anmäla henne för detta. Polis Magnus Konradsson anser tydligen att han är en "man" och polis. Polis, absolut, han är originalet av en polisman. Men, Magnus Konradsson är till 100 procent ingen man.

– Men hon har slagit mig minst tre knytnävslag i bakhuvudet när jag bar in hennes TV. Hon har slagit mig i ansiktet, hon har dragit mig hårt i skägget och hon har dragit ner mina byxor och försökt nypa mig i pungen säger "mannen" Magnus Konradsson.

Kvinnan, som flyttade från lägenheten efter bråket, har förnekat brott. I utredningen finns kvinnans skador, en mängd blåmärken, dokumenterade av läkare och med foto. Polisens personalansvarsnämnd ska nu yttra sig om huruvida polismannen kan jobba kvar om han döms.

Givetvis kommer polis Konradsson att få medalj av poliserna och polis-juristerna vid PAN för att han använde sig utav polisgreppen när han misshandlade en kvinna. Samma drägg, PAN, beslutade att pedofil-polisen Mikael Blomgren kan arbeta kvar som polis i Stockholm, trots att han ertappats med att söka efter 14-åringar på nätet att våldta. Dessutom har 55-årige peddo-polisen erkänt att han haft sex med en 15-åring. http://corruptiosweden.blogspot.se/2014/03/polischef-ulf-johansson-stockholm.html


Polismannen Magnus Konradsson gör en motanmälan mot sin exsambo:

HÄNDELSE
Magnus Konradsson och Tina Gustafsson skall flytta isär och i samband med att Magnus Konradsson flyttar TG. TV till sovrummet utdelar TG tre (3) slag med knuten hand som träffar Magnus Konradsson i bakhuvudet. Detta sker, runt kl 14.00, då Magnus Konradsson bär in TVen i sovrummet. Det är trång varför Magnus Konradsson får gå in på snedden och har då ryggen vänd mot sängen där TG. sitter. Magnus Konradsson säger "sluta slå mig" och TG. säger "nej det tänker jag inte". I samband med att Magnus Konradsson senare under dagen plockar ihop TG. tillhörighet, som liger på golvet i hallen och lägger dem i en plastkasse, blir TG. arg och rycker plastkassen från Magnus Konradsson och drar hårt i Magnus Konradsson skägg. I något skede under eftermiddagen har TG. tilldelat Magnus Konradsson ett (1) kraftfullt slag med knuten hand som träffar Magnus Konradssons vänstra kind.


Hur dum i huvudet är en polis som röstar på Sverigedemokraterna?

Alltså, idioterna vid "Polismyndigheten" skyddar och tar order utav sekten "Regeringen" som säljer ut Sverige till främmande makt, mutar ledare i många länder för att främja Bofors/SAABs vapenförsäljning, vilket leder till krig i 84 procent av fallen.

Regeringen finansiera afghanska opium-bönder sedan 2007 för att gynna Bofors/SAABs vapenförsäljning till bl.a. Pakistan. Polisidioten röstar på SD samtidigt som han skyddar SDs motpart och langar narkotika... Duh!?

Lägg därtill att kioskmongot vill ha hårdare straff för "brottslingar", som han själv med sina kollegor och sekten "Regeringen" skapar via bankernas system landsförrädarna kallar "Samhället".

Hårdare straff för kvinnomisshandlare tack!






http://www.scribd.com/doc/240999941/Magnus-Konradsson-Polis-Misshandel-Falkenberg-FUP-Tillagg-B-2881-13

http://www.scribd.com/doc/241008614/Magnus-Konradsson-Polis-Falkenberg-FUP-B2881-13

http://www.docdroid.net/i86q/magnus-konradsson-polis-falkenberg-fup-b2881-13.pdf.html

Förnamn: Magnus Lennart
Tilltalsnamn: Magnus
Efternamn: Roos Konradsson
Gatuadress: Storgatan 16 lgh 1001
Postnummer: 311 30
Postort: Falkenberg
Födelsedatum: 1979-10-28
Född 28/10 1979 i Falkenberg som Magnus Lennart Roos.

Modern:
Förnamn: Carina Liselotte
Tilltalsnamn: Liselotte
Efternamn: Konradsson
Gatuadress: Gustaf Hellströms Väg 1
Postnummer: 311 40
Postort: Falkenberg
Födelsedatum: 1958-12-26

Fadern:
Förnamn: Axel Lennart
Tilltalsnamn: Lennart
Efternamn: Roos
Gatuadress: Hertings allé 5 A lgh 1201
Postnummer: 311 45
Postort: Falkenberg
Födelsedatum: 1949-04-26


Sveriges poliser är världsmästare i kvinnomisshandel!

http://corruptiosweden.blogspot.se/2014/02/ex-polis-raoul-wannerholt-doms-av-malmo.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/10/polis-tobias-tael-1980-07-05-anhallen.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2014/04/polisman-johan-sjoo-1983-09-17-fran.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/06/polis-calle-carlos-paulsson-1977-03-26.html

http://apejavel.blogspot.se/2013/09/polis-johan-nordlof-kvinnomisshandlare.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/11/polis-thomas-knopf-uppsala-atalas-for.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2011/06/kristoffer-samsing-polis.html

http://corruptiosweden.blogspot.se/2012/01/karl-gustaf-sjodin-aka-erik-sjodin.html


1 kommentar:

  1. Polisen läser artikeln:

    corruptiosweden.blogspot.se 2014-09-26 08:31:25 - Rikspolisstyrelse

    SvaraRadera