onsdag 5 februari 2014

Din rätt att använda dödligt våld mot svenska regeringens sadistiska yrkesbrottslingar som titulerar sig som åklagare, domare, nämndeman, justitieråd, kriminalvårdare, polis osv

Din rätt att använda dödligt våld mot kriminell stat och dess kreatur som hotar din frihet är laglig och stöds utav FN

Sveriges regering med dess underorganisationer är den Maffia som dömts flest gånger utav FN:s tortyrkommitté för brott mot mänskliga rättigheter. Sveriges fascist-pedofil-regering har under 30 års tid gjort allt i sin makt, med svenska folkets pengar, för att mörka sin brottslighet och korrumpera/infiltrera FN med svenska regeringens speciellt utvalda yrkesbrottslingar, Nane Lagergren Wallenberg är en utav dessa kreatur vars jobb var att mörka brott Sveriges regering och Wallenberg begår i Sverige och runt om i världen.

Svenska regeringen med sina kriminella kreatur vid rättsväsendet använder sedan 40 år häktning och restriktioner som ett tortyrverktyg för att kunna framkalla ett erkännande om brott mot misstänkta/offer. Samt används denna omänskliga tortyr för att den misstänkte skall isoleras och inte kunna försvara sig på ett effektivt sätt. Svenska "advokater" spelar spelet med order från zionistjuden Anne Ramberg, att bara kämpa halvhjärtat för klienten. Corruptio-journalist kräver sedan 2008 att advokater skall förlora halva sitt arvode ifall advokatens klient döms. Mer än rättvist, döms den misstänkte (klienten) så skall advokaterna inte vinna, utan också förlora.

I en diktatur har folket rätt att döda statstjänstemän som begår allvarliga brott mot folket. Tjänstemän är INTE folket som Sveriges pedofil-regering med dess kriminella kreatur försöker att framställa sina kumpaner som. Statstjänstemän är folkets tjänare, ej person i lagens mening, som endast har SKYLDIGHETER, inga RÄTTIGHETER eller EXTRA SKYDD (våld mot tjänsteman m.m.) mot folket i dassrullen som vapen och heroinlangarna (Regeringen) kallar lagboken.

http://www.dagensjuridik.se/2014/02/andra-lagen-att-minska-haktningstider-och-restriktioner-ny-rapport-till-riksaklagaren

Läs nedan artikel utav Oisin Cantwell som ibland är vaken och har rätt tänk.


Oisín
Cantwell

Riksåklagaren hycklar!

Riksåklagare Anders Perklev kallade i måndags till sig pressen.
För två dagar sedan förklarade riksåklagaren högtidligt att intryck har tagits av den internationella kritiken mot de ibland tortyrliknande svenska häktningstiderna. Samma myndighet slåss med näbbar och klor för att en nedbruten 22-åring som har suttit isolerad i över tre år ska fortsätta att ha restriktioner.

Lagstadgad rätt till två timmars mänskligt umgänge varje dag! Åklagarna har ett ansvar för att situationen på våra häkten ska bli bättre! De ska på olika sätt underlätta för den frihetsberövade att ha kontakt med omvärlden!

Riksåklagare Anders Perklev kallade i måndags till sig pressen och lade fram rapporten "Häktningstider och restriktioner" som en arbetsgrupp har kämpat med sedan i somras. Äntligen hade FN:s och Europarådets tortyrkommittés fleråriga kritik av de stundom omänskliga inlåsningstiderna i Sverige nått fram. Äntligen skulle något ske. En entusiastisk Perklev sa att åklagarna omedelbart skulle inleda arbetet med att genomföra förslagen.

Låt oss då undersöka hur Åklagarmyndigheten tillämpar den nya inriktningen.
En 22-årig man som har suttit häktad i tre år och tre månader vände sig nyligen till Högsta domstolen och begärde att hans restriktioner skulle hävas. Att han är inlåst är inte mycket att orda om. Han misstänks tillhöra Södertäljenätverket och har i tingsrätten dömts för bland annat inblandning i tre mord och människorov till 12 års fängelse. Men han tyckte att då all bevisning har stötts och blötts under 130 rättegångsdagar i två förhandlingar i tingsrätten, den första fick tas om sedan en nämndeman klantat sig, så kunde han rimligen inte påverka utgången av målet längre och därför borde få lättnader i isoleringen.
Till saken hör att bevisningen i allt väsentligt består av sådant som inte går att påverka: inspelade samtal, tekniska protokoll, analyser.

Men vice riksåklagare Kerstin Skarp är av en helt annan uppfattning. I ett svar till Högsta domstolen, som inkom fem dagar innan Perklevs rapport presenterades, skriver hon att det inte kan bli tal om några förbättringar av hans situation. Ett av skälen till detta är att "förundersökning alltjämt pågår i målet på de tilltalades begäran". Skarp nämner dock vare sig att kompletteringen i 22-åringens fall är en begäran om att ytterligare polisfoton från en brottsplats ska tillföras processen eller att övriga kompletteringarna kommer från medåtalade som är misstänkta för brottslighet som han inte är inblandad i. RÅ påpekar också att mannen har begärt förhör med fyra nya personer. Att det är viktigt att restriktionerna behålls så att han inte kan påverka dem.

Vad som inte framgår är att dessa personer redan är förhörda av polisen. Något säger mig att hovrätten skulle bli misstänksam om de plötsligt lade fram sensationellt nya uppgifter. Mannens restriktioner handlar framförallt om att han inte får umgås med andra häktade. Skarp kräver att det ska fortsätta att vara så.
Hon tycker inte ens att han ska få umgås med andra som är isolerade. Vem vet, kanske släpps de och springer i väg och börjar utföra ärenden åt honom. Det måste vara möjligt att lösa frågan om restriktioner utan att rättegången äventyras. Annars är ju förslagen från tidigare i veckan meningslösa.
Vad var det nu Perklev sa under presskonferensen?

– Det mest radikala förslaget är att alla ska ha rätt två timmars mänskligt umgänge varje dag.

I en inlaga till Högsta domstolen skriver försvararna Jan Karlsson och Elsa Svalsten att klienten är i ett så dåligt skick att han överväger att kalla tillbaka sina nya vittnen om denna fråga är av betydelse för framtida restriktioner. Detta skulle kunna avfärdas som typisk advokatretorik om det inte vore för att riksåklagaren själv i ett yttrande medger att den långvariga isoleringen kan leda till så försämrad fysisk och psykisk hälsa att mannen "ges försämrade möjligheter att utföra sitt försvar".
Vill vi verkligen leva i ett land där människor kan hållas inlåsta under sådana omänskliga förhållanden att de till slut bryts ner och accepterar allt åklagaren påstår?
Hyckleri, är ett ord som kommer till mig då jag tänker på åklagarmyndighetens nyvunna vurm för de häktade.

Nedan ser Ni ett annat fall där regeringens kriminella kreatur vid Sveriges olagliga domstolar har kidnappat folk med kumpaners (polisen/kriminalvården) hjälp

Lennart Svensäter är en feg yrkesbrottsling och sadist som begår mycket grova brott mot enskilda vilka har rätten att misshandla Svensäter och utsätta hans familj för samma brott som Lennart Svensäter utsätter enskilda för. Svenska tjänstemän kan liknas vid Adolf Hitlers fega ryggradslösa sadister som mördade svaga och försvarslösa för att mätta sina behov av sadism. Dessa djur förtjänar inget annat än dödsstraff.

Hovrättschef avvisar jävsanklagelse i kokainmål – ”domare kan ha flera uppdrag för rättsväsendet”




Lennart Svensäter, chef för Hovrätten över Skåne och Blekinge
Lennart Svensäter, chef för Hovrätten över Skåne och Blekinge

Två män i Malmö som dömts till långa fängelsestraff för inblandning i kokainsmuggling har anklagat två domare i målet för jäv. I ett svar till HD dementerar nu hovrättschefen Lennart Svensäter männens anklagelser, rapporterar Sydsvenskan.  

Ett tillslag i Malmö sommaren 2010 ledde till att två utpekade huvudmän dömdes till 14 års fängelse vardera för inblandning i kokainsmuggling genom bilimport.
Männen har hela tiden nekat till brott. Enligt männen själva kände de inte till knarkförsändelserna utan att de endast importerade bilar.
I en resningsansökan till Högsta domstolen i början av september förra året anklagade männen två domare i målet för jäv.
Enligt de dömda männen satt den ena domaren i polisnämnden i Malmö samtidigt som han var nämndeman i Malmö tingsrätt. Och den andre är egentligen åklagare men tjänstgjorde tillfälligt som domare i hovrätten.
Enligt advokat Lars Edman, ombud för en av de två dömda männen, måste målet ”ha varit föremål för uppmärksamhet i polisnämnden”. Och rent principiellt kan, menar han, inte en domare som samtidigt sitter i polisnämnden vara opartisk.
Lennart Svensäter, hovrättspresident i Hovrätten över Skåne och Blekinge, menar dock att domare kan ha flera uppdrag för rättsväsendet utan att vara jäviga.
I ett svar till Högsta Domstolen säger han att det inte varit fråga om jäv i det aktuella målet, uppger tidningen.
Detta då åklagaren har sin grundtjänstgöring vid en annan kammare än den åklagaren som drev målet.
Svensäter uppger även för tidningen att ytterligare en nämndeman har uppdrag för polis och åklagare. Han är suppleant i polisnämnden i Nordvästskåne.
Men eftersom ingen av informationen han fått som suppleant handlade om kokainärendet kan inte heller han anses jävig, enligt Svensäter.
HD kommer nu att väga de svar som kommit in mot de dömdas påståenden för att sedan besluta om målet måste tas om eller inte, uppger tidningen.






"Rätt att uttrycka sig tufft"
Trots de insinuanta och skrämmande inslagen med bytesdjur och jägare ser inte Sven-Erik Alhem att Thomas Mölleras hårda attack mot Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och två namngivna tjänstemän är lagstridigt.

- Nej, man har rätt att uttrycka sig tufft mot myndigheter.

http://www.expressen.se/kvallsposten/mollers-fogdeattack-genom-oppna-brevet/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar