måndag 1 december 2014

Kriminell polis (Monika Trygg) och kriminell åklagare (Christian Nilsson) hämnas mot enskilda för att mörka egen/regeringens brottslighet

Kriminell polis (Monika Trygg) och kriminell åklagare (Christian Nilsson) hämnas mot enskilda för att mörka egen/regeringens brottslighet

Sveriges medborgare har rätt att skrika åt statens kreatur. Folket har även rätt att använda våld mot regeringen och dem kreatur (tjänstemän) vilka är förpliktigade att tjäna folket, ifall kreaturen hotar eller kränker medborgarnas mänskliga rättigheter.

Fallet nedan är ett utav många tusen där regeringen med dess kreatur använder makten folket gett dem att hota, misshandla och eller döda sina huvudmän (chefer).



Nedan ser Ni en del från FUP

Fritext grundanmälan (Polis gör partisk/jävig anmälan till kollegor)

INLEDNING
Patrull 22-3410 med Pa Elofsson och Pa Norrman blir uppringda av patrull 22-3110 Pa Linblad och Pa Gårlid att åka till Shell. Där en kollega känner sig hotad av bilburen ungdom när hon skall handla på Shell. Kollegan Pa Trygg är ej i tjänst.

HÄNDELSE
Pa Trygg kommer till Shell och det står bilar som blockerar att man inte kan köra fram till pumparna eller till butiken. När hon kommer ut ur butiken kommer ca 10 personer gående mot henne och säger att "Du ska passa dig". Pa Trygg säger till dem att sluta och att de ska försvinna och går sen till sin bil och stänger dörren.
Då kommer Hult och rycker upp förardörr på Pa Tryggs privata bil som hon sitter i. Furulund kommer då in i bilen med hela sin överkropp och huvud, Pa Trygg trycks bakåt. Han är ca 1 cm ifrån Pa Tryggs ansikte och säger bland annat "Du är inte så tuff nu när du är ledig" och "Du ska inte tro att du är något". Furulund har två glasflaskor i händerna som Pa Trygg känner ett obehag för. Pa Trygg puttar ut Furulund ur bilen och försöker stänga dörren. Men då står Hult där och håller i den och säger bland annat "Snut fitta, Monika Trygg" och upprepar detta ett antal gånger. När patrullen kommer till platsen och omhändertar Hult för LOB skadar han 22-3410 med sparkar mot fronten. När Hult ligger inne i cellen för LOB. Slår han sönder sängbritsen i cellen.

BROTT
Hot mot tjänsteman genom att hotat Pa Trygg. Skadegörelse genom att sparkat på 22-3410 så att extra ljuset och blåljuset är sneda i sitt fäste. Skadegörelse genom att sparkat/stampat på sängbritsen inne i cellen så den gav vika.



Polis Jeanette Hultman genomför ett partiskt och lamt förhör med sin kollega Monika Trygg

Förhörsledare: Jeanette Hultman
Förhörsdatum: 2013-09-09
Förhörsplats: Polishuset i Karkstad
Typ av förhör: RB 23:6

Berättelse
Monika Trygg uppger att hon den aktuella kvällen åkte till Select för att köpa lördagsgodis till familjen. Innan dess hade hon varit hemma och släppt av barnen. När Monika kommer till Select står det fyra bilar på bredd som lagt beslag på parkeringen i form av en fest. På grund av bilarnas placering blev det ett stopp så att det inte gick att ta sig förbi. Monika stannade sin bil. Monika säger att hon får ögonkontakt med Henrik Mathiasson som står mellan två bilar och dricker öl. Henrik Mathiasson börjar gå med bestämda steg mot Monikas bil. Han håller upp höger arm och pekar med pekfingret i en rörelse där han hänvisar hur Monika
ska köra i stället och han skriker "du kan åka där snutfitta" "du jobbar inte nu du är ledig" " hur tuff är du nu då" "hur känns det nu". Mattiasson skrek högt och han var jättekaxig. Monika säger att det var som ett skådespel. Monika säger att hon alltid uppfattat honom som en vanlig pojk han har aldrig tidigare varit stökig mot henne i henne yrkesutövning, hon har tagit in honom för fylla, lob, det har varit sakligt. Hon har ingen erfarenhet av att han varit otrevlig mot henne förut. Monika backar sin bil någon meter och svänger åt höger hon tänker att hon ska köra förbi och ta vägen förbi dieselpumpen och biltvätten i stället för att på så vis komma fram till butiken. När hon kör mot dieselpumpen ser hon hur Tommy Furulund kommer emot bilen för att stoppa henne, det är så hon uppfattar det. Han placerar sig så att Monika inte kan åka förbi. Han vill beordra henne. Han skriker något som Monika inte kan uppfatta i bilen. Monika uppger att "jag känner mig djävligt trängd". Hon kör förbi honom och på samma gång tänker hon vad håller de på med. Hennes tanke är att hon ska in i butiken och handla. Monika säger att hon i det läget blir bestämd och vill poängtera. Monika tror att det hela ska ta slut då hon sitter där i bilen. Hon tänker att nu låter de mig vara.

Monika öppnar dörren och går ut. Tommy Furulund kommer då i full fart. Han har en flaska i vardera handen. Monika tror att det är en Baccardi och en dricka. Han säger " Ska du köra över folk, tror du att det är någon djävla rallybana här". Monika säger att Tommy Furulund kommer från vänster sida bakom bilen och Henrik Hult och Henrik Mathiasson kommer från höger sida. Monika kliver ur bilen och skyndar sig in i affären. Monika säger att det är ytterligare 2-3 personer vid platsen men hon kan inte komma ihåg vilka de personerna var, även dessa skriker och gapar. Inne i butiken tar Monika upp sin mobil och slår numret till kollegorna men ångrar sig och kopplar inte upp det. Hon tänker "lite får man väl tåla det går säkert bra". Butiksbiträdet reagerar med att säga "vad var det där?" Monika ser hur de ställer sig punktmarkerade runt hennes bil. Hon säger till butiksbiträdet "är det skador på min bil nu så har du också sett". Butiksbiträdet svarar ja. Monika säger att hon handlade något men på grund av att hon var stressad av situationen kan hon inte komma ihåg vad hon handlade.

När Monika kommer ut genom skjutdörrarna från Select kommer de emot henne. Henrik Hult och Tommy Furulund är de som är närmast henne. Henrik Hult är placerad på den högra sidan och Tommy på den vänstra sidan av henne då Monika går emot bilen. Henrik Hult prejar Monika med sin kropp de har kroppskontakt hela tiden. Han hoppar jämfota bredvid Monika så att han landar emot henne. Han håller armen ovanför hennes huvud och pekar med sin hand/finger ned mot Monikas huvud och skriker "snutfitta" "det här är Monika Trygg hon är en snutfitta " detta ropar han högt 5-6 gånger. Tommy går på vänster sida och håller i sina flaskor. Han säger " hur tuff är du nu när du är ledig" han ifrågasätter hur Monika har kört på parkeringen" båda håller på samtidigt. Monika låser upp dörren på sin bil. Hon uppger att hon är rädd om sin bil eftersom de är så nära är hon rädd att det ska bli skador på bilen såsom repor i lacken . Precis när Monika öppnar dörren tar Henrik Hult tag i dörren med båda händerna på ovansidan av dörren och rycker upp den. Han hänger på dörren. Monika försöker stänga dörren inifrån. Tommy Furulund kommer in i bilen med sin överkropp han är 5 cm från ansiktet från Monika han håller sina flaskor framför sig och han vill ha ett svar på hur hon kör.

Monika känner sig trängd. "Han poängterar att han vill ha ett svar hur hon kör". Han säger också "hur tuff är du nu när du är ledig". Han skriker rakt i ansiktet på henne. Monika uppger att hon nästan får panik, hon puttar ut honom ut ur bilen. Efteråt hoppar hon själv ut ur bilen vilket hon gör för att hon inte kan åka i väg då bilnycklarna flög i väg till passagerarsätet när hon satte sig i bilen. Telefonen har hon i handen och hon säger till dem att nu ringer jag mina kollegor. Monika säger att en person som heter Kenta säger "det är rätt åt henne hon har tagit mitt körkort" Henrik Matthiasson är vid bilen hela tiden och poängterar vilken polisfitta hon är. Monika har uppfattningen om att det är han som är uppviglaren i det hela. De går tillbaka till sina bilar och festen fortsätter. Monika står kvar vid sin bil. De har koll på Monika då de fortsätter att snegla på henne och hon fattar att samtalet de har med varandra handlar om henne. När Monika står där får hon tårar i ögonen och hon tänker på sina barn och att det var tur att de inte var med i bilen. De hade då blivit så rädda att de aldrig vågat gå ut med henne igen, säger Monika. Efter det så kommer kollegorna ganska snabbt. Tillfrågad om Monika har någon förklaring till händelsen svarar hon att hon blev förvånad hur de betedde sig. Som att hon inte hade några rättigheter som privatperson. Hon tror att de har en okunskap och att de har rätt att bete sig hur som helst. Monika säger "det var djävligt obehagligt".



Förhör med vittnet Kristin som avslöjar sådant den kriminelle polisen Monika Trygg "glömt" att nämna i förhör

Förhörsledaren frågar om Kristin arbetade den 18/5 2013 då en person blev utsatt för något utanför Select.
Kristin säger att hon kommer ihåg händelsen. Kristin Johansson ombeds berätta om vad hon gjorde för några iakttagelser 2013-05-18. Kristin berättar att hon arbetade på Select den aktuella kvällen och att det endast var hon som var i tjänst. Hon säger att det stod ett antal bilar vid dieselpumpen med personer som spelade hög musik. Kristin säger att det brukar stå bilar och personer där på helgerna, att det är ett problem då de spelar hög musik skräpar ner super och stör kunder som kommer till Select. Den aktuella kvällen står Kristin står vid kassan och ser hur Monika parkerar bilen precis utanför fönstret. När hon går ur bilen går hon fram till killarna. Kristin tror att hon ber dem att sänka musiken eftersom de sänkte musiken. Sedan går hon in i macken och handlar något. Monika säger då något som "jag tycker att det är jobbigt när de hoppar på mig när jag är ensam när jag är civil". När Monika går ut från macken står killarna och skriker mot henne. En av killarna är väldigt otrevlig han skriker "Du borde inte vara polis" följt av en massa svordomar som Kristin inte kan minnas. Kristin vet inte om Monika svarar men hon sätter sig i bilen. Killarna går emot bilen och tar på bilen. Monika går då ur bilen och säger till dem att inte röra bilen. Kristin tror att Monika då ringde efter hjälp eftersom det efter en stund kom flera poliser.



Vittnet Linus J. avslöjar brottslingen Monika trygg

Linus J. ombeds berätta vad han gjorde för iakttagelser 2013-05-18 vid Shell i
Arvika.

Linus berättar att hans bil och två andra bilar stod parkerade till vänster när man kör in på infarten till Shell. Monika kommer körande i sin bil och" hon är privat inte polis". Hon ställde sin bil bakom Linus bil. Linus hade en chaufför vid namn Madelene i sin bil. Linus säger att Monika var grinig för att de stod parkerade där trots att det fanns gott om utrymme att köra förbi vilket andra bilar gjorde. Linus frågade om hon var tvungen att köra just där. Monika skrek att de skulle flytta på sig men det vägrade de att göra de tyckte att hon kunde köra runt och det sa de till henne. Linus uppger att Monika säger till hans chaufför att "du ska flytta på dig om du är rädd om körkortet" och att hon är helt vansinnig". På fråga vart Monika är svarar Linus att hon sitter i bilen. Hon talade om att de inte fick stå där de stod för det fanns inga parkeringsrutor. Linus uppger att hon körde runt ändå "hon körde som fan fram till dörren" vid Shell och parkerade där. På fråga vart Monika kör svarar han att hon kör förbi dieselpumpen men han vet inte på vilken sida. Hon kör fram till dörren och parkerar där. Linus berättar att när Monika backar bakåt från där hon ställde sig bakom hans bil så höll hon på att köra på Tommy F. Tommy fick då hoppa åt sidan och han blev sur för att hon
höll på att köra över honom. Monika var otrevlig och sa något som att de skulle passa sig annars skulle polisen komma. På fråga vart Henrik M. befann sig svarar Linus att han var hos mig där vi stod. Efter att Monika kört fram till dörren struntade han i henne "vi stod vid min bil". På fråga vart bilen stod svarar han vid vänster vid kärrorna när man svänger in till macken. Linus uppger att när Monika var vid hans bil kom Tommy fram och frågade vad hon höll på med. I samband med att han höll på att köra på honom sa han "vad fan håller du på med du håller på att köra över mig". På fråga vilka som är vid Monikas bil när hon parkerat vid dörren svarar Linus att Henrik H. och Tommy F. är vid Monika.



Polis Monika Trygg ljuger i förhör och då sannolikt även i domstolen

Hörd person: Trygg, Monika
Förhörsledare: Jeanette Hultman
Förhörssätt: Telefonförhör
Förhörsdatum: 2013-09-10
Diarienr: 1700-K10596-13

Berättelse
Tillfrågad vilken hastighet Monika höll från det att hon hade stannat bilen till när hon kör fram till butiken svarar hon att hon uppskattningsvis körde i 5-10 km/h på växeln ett.
Återgivet och godkänt.



Vittnet Elin avslöjar lögnaren Monika Trygg

Berättelse
Elin uppger att när hon kom till macken stod Monika parkerad vid ingången vid luckan vid Shell. Elin kom i sin bil men hon var inte nykter så hon hade en chaufför. Hon uppger att hon hade druckit sex starköl under kvällen. Hon säger att det var "världens pådrag". Hon ser och hör hur Monika står och "tjafsar" med Tommy F. och de står utanför ingången. Monika skriker till Tommy "du måste ha komplex" och han svarade säkert en spydig kommentar tillbaka. Efter det kom polisen och de bad de personer som var samlade vid macken att åka därifrån och de tog med Henrik H. Elin uppger att Henrik Mattiasson stod vid den bilen som Monika stoppade vid först. Elin uppger att Henrik M. inte var framme vid ingången där Monikas bil var parkerad. Han stod bredvid Linus J. och Madde N. På fråga vart hon står svarar hon att hon står bredvid Tommy ungefär på 1 ½ meter avstånd.



Kriminelle polisen Peter Hell försöker att förhöra Tommy F. utan advokat närvarande

Förhörsledare: Peter Hell
Förhörsplats: Arvika polisstation
Förhörsdatum: 2013-10-03

Furulund delgavs misstanke om OLAGA HOT alt OFREDANDE.
Furulund ville inte medverka i förhör utan att ha en advokat närvarande.

https://www.scribd.com/doc/248783558/Falskt-%C3%85tal-Av-%C3%85klagare-Christian-Nilsson-Polis-Monika-Trygg-Ljuger-B-692-14

https://www.scribd.com/doc/248783599/Olaglig-Forundersokning-%C3%85klagare-Christian-Nilsson-Polisen-MonikaTrygg-Per-Hell-Jeanette-Hultman-B-692-14



Vapenlangande diktatur mutar gammelmedia sedan 1965

Svenska folket ät tvingade att ge pengar till gammelmedia som använder dom årliga 500 miljonerna att beljuga Sveriges civila medborgare via falska artiklar.

Presstöd 2014
Värmlands Folkblad     16 861 000 kr
Distributionsstöd 2012
Värmlands Folkblad         478 741 kr

Leif Aronsson, tillverkade Monika.


Hundratals kriminella poliser begår brott för att stjäla brottsoffer-pengar

Poliser, men även andra tjänstemän, använder sig utav tricks för att kunna anmäla sina chefer (Sveriges civila medborgare) och sedan hämta ut brottsoffer-pengar via korrupta åklagare, kriminella domare och nämndemän.

http://corruptiosweden.blogspot.com/2014/11/polismannen-jorgen-stridsman-och-magnus.html


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar