söndag 17 augusti 2014

Vågar svenska polisen och deras köpta kumpaner (Lars-Olof Steömberg) inom svensk skitmedia hänga ut George Clooney som näthatare?

Ska Aschberg, TV3, Trolljägarna, Stenbeck, Metro, Expressen, Beatrice Ask, Aftonbladet och svenska fega kriminella poliser, Mikael "Doc" Ericson, Håkan Sandahl och Carlos "Kvinnomisshandlaren" Paulsson hänga ut George Clooney som näthatare?



George Clooney hänger ut bankirer
Vill visa vem som gör affärer med regimen i södra Sudan

Först dokumenterade George Clooney brott mot mänskligheten i södra Sudan.Nu tar han nästa steg.
Filmstjärnan planerar att hänga ut de bankirer som gör affärer med förtryckarregimen.
– Vi känner till bankerna. Det är i stort sett samma banker som vi alla använder. Vi ska granska dem och vi ska göra det mycket öppet, säger 53-årigen i branschtidningen Variety.

2010 bestämde sig Clooney och aktivistenJohn Prendergast för att finansiera satelliter som kunde fånga övergrepp i Darfur på bild.
Det har dels lyckats, dels fått regimen att genomföra attackerna om nätterna i stället, eller när det är molnigt ute.
Samtidigt har reaktionerna på de dokumenterade folkmordsbrotten inte alltid fått den effekt Clooney önskat.

Spåra tillgångar

– Vi har visat massgravar, vi har visat bombningar av civila och vi har visat truppförstärkningar. Men när de efter en tid märker att inget förändrats trots strålkastarljuset, har de kunnat fortsätta.
Det är det som gör att Clooney och Prendergast nu byter taktik.
De ska hänga ut de mellanhänder som mer bryr sig om de exponeras för folkmordsbrott än vad regimtrogna trupper i södra Sudan gör.
– Vi vill fortsätta med konsekvenser för de personer som blockerar fredsförhandlingarna. Genom att spåra tillgångar och ta reda på var pengar skickas sätter vi befattningshavare i södra Sudan och på rebell­sidan under lupp, säger duons koordinator, Aksahya Kumar.

”Dyrt som fan”

Clooney gläds åt det varma mottagande hans satellitprojekt har fått runt om i världen. Men han blir gladare över att göra sådana som södra Sudans president, Omar al-Bashir, förbannad.
– Det vi gör är dyrt som fan, säger han.
– Men det är riktigt roligt när en krigsförbrytare skriker ut ens namn och anklagar en för att spela falskt. Det är varje skådis dröm.

Både statstjänstemannen Mikael Ericson och Metros "journalist" Clarence Frenker beljuger svenska folket.


Svensk media och journalister begår bland dom största brotten någon media och journalister någonsin begått i Europa
Kvällsposten vägrade lyssna på fakta kring brott åklagare Yvonne Rudinsson/Christer Johansson och poliser Hans Emanuelsson/Bengt Adolfsson begår i utredningen som kallas för Grimslövhärvan - Nu begår Kvällsposten ännu mer brott för att hjälpa både polisen och sig själv att mörka Sveriges genom tiderna största skandal. http://corruptiosweden.blogspot.se/2014/03/polisledningens-vapenforsaljning-till.html

Kvällspostens "reporter" Lars-Olof Strömberg kopierar Aschbergs ord rakt av, kontrollerar ingenting och gör inget gräv alls. Skriver längst ned att Corruptio-bloggen fortsätter lägga ut artiklar... som om Aschberg var Strömbergs far och ägare utav Internet. Bra "jobbat" Lars-Olof Strömberg.


Sveriges olagliga diktatur-regering med dess mutade "journalister" vill inte att Svensson skall veta hur saker och ting är i andra länder, annars hade Maj-Britt Theorin och kompani INTE hotat Svensson med fängelse ifall Svensson tänkte köpa sig en parabolantenn

Kriminella poliser (tjänstemän) och deras anhöriga hängs ut av media i demokratier och i bananrepubliker - Varför rådiktatur och mot totalkorruption i Sverige?





Ewa Björling ljuger - Regeringen stängde corruptio-bloggen samma vecka som vapenhandlare till diktaturer, Ewa Björling, pratade i Almedalen år 2012 om "Frihet på nätet"


Gunilla (Ottosson) Carlsson ljuger. Samma vecka som Gunilla Carlsson pratade, läste innantill, om "Frihet på internet", stängdes Corruptio-bloggen utav Sveriges regering, som stängde Sverigedemokraternas hemsida år 2006.


Zionisten från Danmark, Carl Bildt ljuger. Carl Bildt har själv gett direktiv om att indormation kring hans dotter Gunnel Bildt och sonen Nils Bildt skall tas bort från Internet.

STYRELSE

TV3 AB

Orgnr: 556153-9726

STYRELSE

    TIDNINGS AKTIEBOLAGET METRO

    Orgnr: 556489-1678

  • Ohlson, Andreas James (42 år) - 1972-03-12 LIDINGÖ
    Extern VD - Aktiv i 9 bolag

STYRELSE

Frank Aschbergs tatuering, "Alla poliser är horungar".

Börja med din son Robert "Trolljägaren" Aschberg.

Polis Carlos Paulssons egen organisation "Polismyndigheten",  kvinnomisshandlare No1. i Sverige, har anmält honom för kvinnomisshandel, och vem gnäller fårafittan på... jo Corruptio. Sicken feg jävla kärring!

En mycket intelligent man bloggar om bl.a. statens rövslickare... läs http://dokubank.wordpress.com



Polisen - Aschberg - TV3/Stenbeck - Metro - Aftonbladet - DDR
Stasi 2.0 tvingas visa sitt tryne av Corruptio. I "demokratin" Sverige anlitar polisen media för att svartmåla kritiker är en oroväckande indikator på hur alla människors lika värde, fri åsiktsbildning, föreningsfrihet och demokrati i det ovan nämna mediala DDR-riket omvandlas till tomma floskler som används godtyckligt. I ett sådant klimat finns det inget utrymme för en öppen debatt kring kärnfrågor som formar vår framtid. I ett sådant klimat är du antingen ”med oss”, och får hjälp med dina personliga valkampanjer, eller så är du ”emot oss” och får smaka på vår ”grävande journalistik” och propaganda.




1 kommentar:

  1. SBS Radio läser artikeln:

    corruptiosweden.blogspot.se * 2014-10-07 13:07 SBS Radio AB

    SvaraRadera