måndag 1 oktober 2012

SVENSKA DRUID-ORDEN FGDO LOGEN AVALON I ÄLMHULT HAR TAGIT BORT BILDER PÅ MASSMÖRDAREN BENGT ADOLFSSON (POLIS I ÄLMHULT)


Massmördaren, polis Bengt Adolfsson, från Älmhult är medlem i Svenska Druid Orden

Svinet Bengt Adolfsson förfalskar förhör, gömmer förhör med vapenlangaren Lajla Simonsen, skyddar vapenlangaren och Göteborgs-polisens infiltratör Sinisa Nikolic (psykiskt sjuk), döljer vapenförsäljning vapenhandlare/incest-pedofil Sven-Erik Ahlberg gjort till gäng via polisens infiltratörer, ljuger under ed i domstol och hjälper kollegan Hans Emanuelsson att begå mened i domstol, är alltså medlem i den sekt, Druid Orden i Älmhult, som tydligen inte har några högre krav av sina medlemmar.




På bilden ovan ser Ni att foto på Alexandra Wikströms mördare, polischef Bengt Adolfsson, har tagits bort pga att denna blogg har avslöjat att Älmhults polischef är huvudman i mörkläggningen av polisledningens vapenförsäljning till gäng via civila infiltratörer.


Bilden ovan finns ej mer på hemsidan som tillhör Druid Ordern FGDO Logen Avalon i Älmhult. Sekten har valt att ta bort bilder på brottslingen Bengt Adolfsson, men massmördaren är kvar som medlem i sekten.

Polischef Bengt Adolfsson är Sveriges Anders Behring Breivik.




KLICKA HÄR OCH LÄS OM SVERIGES STÖRSTA SKANDAL GENOM TIDERNA PDF 


Christer Johansson - Åklagaren som hittills mördat 47 personer och skyller det på poliser Bengt Adolfsson och Hans Emanuelsson



Polis Bengt Adolfsson ljuger till polisen i Dalarna om att ingen information finns att vapen sålts till Falun/Borlänge. Sanningen är att vittnet Hanna Udd och vapenhandlare Lajla Simonsen berättat friskt om vapenförsäljning till Dalarna, och även uppgett flera namn på köpare.

2 kommentarer:

  1. Almhults Kommun (194.103.158.15) [Label IP Address]
    Sweden älmhult, Kronobergs Lan, Sweden

    www.google.com — logen avalon älmhult

    20 Mars 2013 10:09:04
    corruptiosweden.blogspot.se/2012/10/svenska-druid-orden-fgdo-logen-avalon.html

    SvaraRadera
  2. Regimens mutade media läser artikeln:

    corruptiosweden.blogspot.se * 2014-11-06 08:25 Gota Media AB

    SvaraRadera