måndag 25 juni 2012

Kriminell horunge som kallar sig chefsåklagare (Lars Göransson) vägrar utreda polisens vapenhandel till gäng


http://corruptiosweden.blogspot.se/2013/02/chefsaklagaren-som-greps-for-sexkop-ar.html


Sexköpande åklagare lade ned förundersökningar

… och hans åklagarkollega fråntog Karin möjligheten att anmäla fortsatta hot


Den chefsåklagare som lade ned förundersökningen mot Bertil och mot den polis som misstänktes för våldtäkt av Karin, åkte en tid senare själv fast för sexköp, efter att ha bokat tid med en prostituerad på en internet-sajt som är knuten till en sexklubbsverksamhet i Stockholm där flera poliser har figurerat.

Den 20 februari 2012 lägger en chefsåklagare på riksenheten för polismål ned förundersökningen både mot Bertil och mot den polisman som anmälts för våldtäkt av Karin.
Ett år senare åker samme chefsåklagare fast för sexköp, efter att ha bokat tid med en prostituerad på en internet-sajt som är knuten till den sexklubbsverksamhet i Stockholm dit flera poliser värvats genom åren.
Under flera år var exempelvis den polischef som var ansvarig för Stockholmspolisens underrättelseverksamhet – parallellt med sitt polisjobb – direktör på den aktuella sexklubben.
I en skrivelse daterad den 8 mars 2012 hänvisar överåklagare Björn Ericsson till chefsåklagarens nedläggningsbeslut och informerar samtidigt Karin om att ”ytterligare skrivelser som de du har kommit in med i fortsättningen kan komma att lämnas utan någon åtgärd utan att du underrättas om det.”
Karin fråntas därmed sina medborgerliga rättigheter att anmäla de hot och kränkningar, som pågått sedan den 3 augusti 2008 då konflikten mellan Karin och den polis hon levde med, kulminerade med en våldsam misshandel och våldtäkt.
Karin menar att Björn Ericssons beslut är en av anledningarna till att hennes polisanmälningar av nya hot inte tas på allvar.

Sexköpande åklagare Lars Göransson lade ned förundersökningar mot kollegor! 
http://www.inblick.se/Default.aspx?ID=53&Action=1&NewsId=1486&PID=416

1 kommentar:

  1. Familjen Göransson:
    Lars Gunnar Göransson, 1959-01-08. Född i Luleå. Adress: Vilanvägen 51 A Uppsala.
    Karin Margareta Wallberg Göransson 1957-07-09. Född i Söderhamn. Adress: Vilanvägen 51 A Uppsala.
    Olof Gunnar Göransson, 1990-04-13. Adress: Vilanvägen 51 A Uppsala. (Bild)
    Erik Anders Göransson, 1992-04-13. Adress: Vilanvägen 51 A Uppsala. (Bild)

    SvaraRadera