fredag 13 april 2012

Peter Sjöström vid Stockholmspolisens supportergrupp dömd för misshandel (Huliganbråk)

Polis Peter Sjöström - Huligan, bråkmakare och rötägg

Inte ens den ökända korruptionen inom polisen kunde hjälpa brottslingen Peter Sjöström som fick bita i gräset.

Music File Hosting - Upload Audio - Dem brottsdömde polisen Pet... 

Berusad polis Peter Sjöström åtalas för misshandel
Publicerad 2011-03-28

Ledig, berusad supporterpolis, Peter Sjöström, åtalas för misshandel av en AIK-supporter på T-Centralens tunnelbanestation i Stockholm. Misshandeln ska ha ägt rum i oktober. Den 18-årige supportern uppges ha fått två slag i huvudet med en knytnäve och något hårt föremål. Polismannen åtalas också för förgripelse mot tjänsteman efter en annan incident samma kväll. Han ska då ha hindrat uniformerade poliser från att omhänderta hans berusade kamrat.
http://www.scribd.com/doc/225045154/Polis-Peter-Sjostrom-Huligan-Misshandel-Tingsratt-1815-11

http://www.scribd.com/doc/225046508/Peter-Sjostrom-Kriminell-Polis-Fr%C3%A5n-Stockholm-Som-Domts-For-Misshandel-Och-F%C3%A5tt-SparkenFörnamn:     Lars Peter


Misshandlande supporterpolis Peter Sjöström sparkas
Publicerad 30 mars 2012

Den 54-årige supporterpolis, Peter Sjöström, får skärpt straff av Svea hovrätt och därmed sparken från jobbet sedan han även dömts för att i berusat tillstånd ha misshandlat en supporter. I tingsrätten dömdes han endast för förgripelse mot tjänsteman då han försökt hindra tre kollegor att omhänderta en annan berusad supporter, under ett supporterbråk i Gamla stan. Polismannen var inte i tjänst. I tingsrätten dömdes han till dagsböter, men i och med misshandelsdomen får han villkorlig dom och dagsböter samt avsked.
http://www.scribd.com/doc/225047728/Polis-Peter-Sjostrom-Domd-misshandel-HOVRATTEN-B-1815-11

Huliganbråk även i Borås oroande utveckling anser polisen
Publicerat: måndag 22 oktober 2007, Nyheter P4 Sjuhärad

Huliganbråken blir allt fler.
I helgen har det varit huliganbråk bland fotbollsupportar runt om i landet, i bland annat Borås, Stockholm, Göteborg och Åstorp i Skåne. I Borås slogs supportrar till Örebro och Örgryte.

Peter Sjöström på Stockholmspolisens supportergrupp
Enligt Peter Sjöström på Stockholmspolisens supportergrupp blir bråken allt fler och allt våldsammare:

- Det blir allt vanligare att supportrar träffas någon dag före matchen, säger Peter Sjöström

Helgens största bråk var i utkanten av Åstorp i Skåne där 100 fotbollssupportrar från Hammarby, Helsingborg och Köpenhamn drabbade samman för att slåss. Där greps 90 personer misstänkta för våldsamt upplopp och misshandel. Men även i Borås var det också arrangerade slagsmål mellan supportrar i mellan Örebro och ÖIS. Peter Sjöström på Stockholmspolisen säger att bråken bli fler och våldsammare.


Hetsk stämning vid varningsskott 
Publicerad 2007-10-05

Polisen avlossade ett varningsskott i samband med ett bråk utanför Råsunda sent på torsdagskvällen. "Stämningen var hetsk, de skrek 'skjut polisen'", säger kriminalinspektör Peter Sjöström som var på plats. Bråket startade efter matchen mellan AIK och Hapoel Tel Aviv som Stockholmslaget förlorade med 0-1. Fler än ett 100-tal personer var inblandade i bråket och de var utrustade med bland annat stenar och glasflaskor. - Vi förstod att någonting var på gång när de yngre anhängarna lämnade arenan sju minuter före matchens slut. Ganska så snart förstod vi att de var ute efter de israeliska supportrarna, som stannat kvar på Råsunda stadion. När de upptäckte det gav de sig på polisen i stället, säger Peter Sjöström, kriminalinspektör vid supporterpolisen.

Huliganhot oroar polisen
Publicerad 24 oktober 2006

Polisen höjer säkerheten inför den allsvenska matchen mellan AIK och IFK Göteborg. Firman Boys har gått ut med en krigsförklaring på nätet. - Det är den största hotbilden på flera år, säger supporterpolisen Peter Sjöström.


Förnamn:     Lars Peter
Tilltalsnamn:     Peter
Efternamn:     Sjöström
Gatuadress:     Lundagatan 5 lgh 1202
Postnummer:     171 63
Postort:     Solna
Födelsedatum:     1958-01-11
Född i Matteus (Stockholms stad, Uppland). Ex-fru Isabel Sjöstöm, 1963-05-10.

Frugan:
Förnamn:     Ann Birgitta
Tilltalsnamn:     Ann
Efternamn:     Fondin Sjöström
Gatuadress:     Lundagatan 5 lgh 1202
Postnummer:     171 63
Postort:     Solna
Födelsedatum:     1965-07-03



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar