lördag 5 februari 2011

Agnetha Hilding Qvarnström – Al-Shabaab – Svenska kyrkan – CIA – FN – Somalia - Ilias Bille Mohamed - Mohamoud Jama

Bestämmer svensk djupt religiös åklagare vilka soldater i Somalia som är “lagliga”?

Skall svenska domstolar bestämma vilka grupper i Afrika, Irak, Iran eller i Afghanistan som är “lagliga” när alla vet vilken kaos det råder i dessa områden. Hur är det med opartiskheten i detta mål mot bl.a. Mohamoud Jama och Ilias Billi Mohamed, när den djupt religiöse kristdemokraten Agnetha Hilding Qvarnström är utredningsledare och den åklagare som stämmer “terroristerna” i politisk korrupt domstol?
.
CIA:s prostituerade gör skitjobbet
Agnetha Hilding Qvarnström ursäktar sina kriminella handlingar med att FN säger att Al-Shabaab är en terrorist-organisation. Men vad CIA:s lilla nyttiga idiot inte vill nämna är att FN lyder under CIA och att Agnetha Hilding Qvarnström känner till att Nane Wallenberg är fru till CIA:s hund Kofi Annan (fd. generalsekreterare i FN) sedan 1984.

Vit djupt religiös kristen svensk åklagare vilken använder sig utav CIA:s “lagar” och Mossads uppgifter för att begå brott mot Somaliska frihetskämpar så att den amerikanska och israeliska regeringens affärsintressen gynnas. Allt styrs utav Sveriges kriminella pedofil-regering.

Ilias Bille Mohamed – Mohamoud Jama. Varför är inte dessa personer “Frihetskämpar“, vilket Sveriges politiker kallat andra grupper då Sveriges regering, Israel, CIA och Wallenberg hade nytta av det.
Agnetha Hilding Qvarnström– Al-Shabaab – Svenska kyrkan – CIA – FN – Somalia PDF

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar