söndag 21 november 2010

Polis Lisbeth Walter Tjäder dödade Ivan Pantić - Regeringen tar inte sitt ansvar


Corruptio-journalist avslöjade sanningen kring polisens illegala drivning av Ivan Pantic som infiltratör åt polisen i Malmö och Helsingborg

Polis Elisabeth Walter Tjäder (Malmö/Helsingborg/Eslöv) drev Ivan Pantic som infiltratör och denna illegala tjänsteutövning (utnyttjande) ledde till att Ivan Pantic mördades i Malmö december 2004. Sex månader tidigare sköts Pantic i huvudet med en pistol av kaliber 7.65 mm. Han överlevde mirakulöst nog två kulor genom bakhuvudet. Polis Elisabeth Walter besökte honom då på sjukhuset i Malmö. Trots att han utsatts för mordförsök så fortsatte polisen att driva honom som infiltratör vilket blev hans död.

Polisen ringde mamma Pantic en timme innan mordet
Polis Lisbeth Walter ringde Ivans mamma en timme innan mordet skedde, och berättade att polisen omedelbart behövde komma i kontakt med Ivan. Tio år efter mordet har Sveriges regering och polis inte utrett polisens vållande och illegala drivande av Ivan. Polis och regering har fram till dags datum inte betalat ut ersättning till familjen Pantic, inte ens en ursäkt från regeringen som varje dag påstår sig värna om människor över hela världen.

Vad regeringen har gjort är att utnyttja ännu en människa till döds. Samt att göra allt för att skydda den grovt kriminella polis, Lisbeth Walter, som stängde av sitt mobilnummer en timme efter mordet på Ivan och som gömmer sig idag undan åtal och straff.

Ivan Pantic hade precis fått en dotter dagarna innan mordet.


Ivan Pantic dödades av svensk kriminell polis Lisbeth Walter Tjäder som gömmer sig. Ivan blev 28 år.

http://corruptiosweden.blogspot.se/2011/10/joakim-palmkvist-och-tobias-barkman.html

Polis Lisbeth Walter Tjäder vållade Ivan Pantics död. Modern arg på polisen som ljuger.







Polis Lisbeth Walter Tjäder fick hjälp utav sin polisman Peter Tjäder att förstöra bevis mot Lisbeth Wallter


Corruptio-journalist intervjuar anhörig till den mördade polisinfiltratören Ivan Pantic sommavslöjar att polischef och tidigare åklagare,  Peter Tjäder, var den som krävde att få mobiltelefon utav Ivans syskon. Polismästare Peter Tjäder raderade allt i mobilen som styrkte att hans polis-fru, Lisbeth Walter Tjäder, hade drivit Ivan som infiltratör. 



FYSISK PERSON

Personnummer:Visas för medlemmar (10 siffror) 
Förnamn:Lisbeth Marianne
Tilltalsnamn:Lisbeth
Efternamn:Walter Tjäder

FOLKBOKFÖRING

Gatuadress:Gryby 1004
Postnummer:241 93
Postort:Eslöv
Kommun:Eslöv
Församling:Eslöv
Län:Skåne

FÖDELSEDATA

Födelsedatum:1961-10-03

1 kommentar: